kırımlı broşür

danisman

Consultant
Tepki
30
Elbette ki herkes haklıdır, ben kendi adıma haklı olduğumu düşündüğüm kadar, sizlerin de haklılık payı olduğunu düşünebilirim. Bu konuda kimseye rahatsızlık verme niyetinde değilim elbette ki, fakat daha önce de belirttiğim gibi bir şeylerin doğru yolu bulunacaksa veya burada kendimizi bir tartıya koyuyorsak her görüşün yeri olmalı derim, tabi ki bu benim görüşüm ama forum kuralları diyorsunuz, ona da saygımız var elbette misafir misafirliğini bilmeli derim :) herkese iyi çalışmlar ...

Tepki
4
@danisman

Sayın Danisman;
Mesele sizin eleştiri yapmanız değil eleştiriyi nasıl yaptığınızdır. Buradaki herkes kendini tartıya koyacak ve her türlü eleştiriye açık olacaktır ancak bu işe yeni başlayan arkadaşlarda var profesyonel arkadaşlarda.. Eleştirilerinizin yönlendirici, tavsiye edici olması ve kırıcı olmaması istenmektedir. Siz bu eleştirinizi neresini savunuyorsunuz anlamadım?
Size de iyi çalışmalar...

danisman

Consultant
Tepki
30
Sevgili süleyman bey ;

Hiç bir şey savunmuyorum ki, ben eleştiride de bulunmadım, sadece fikrimi beyan ettim o kadar, doğrudur herkes profeyonel olmak durumunda değil, siz de haklısınız :)

Size de iyi çalışmalar diliyorum ...

Yukarı Alt