Kitap Kapağı - Aşk Dokunduğu Zaman

b3krkdk

Üye
Tepki
91
Daha önce yaptığım ve basılan kitaplardan biri, yorumlarınıza sunuyorum. Yaptığınız yorumlar ileriye dönük yapacağım tasarımlarda bana ışık tutacak, kılavuzum olacaktır. SAYGILAR...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Kitap basıldığına göre tasarım beğenilmiş hayırlı uğurlu olsun...
Kitap zemini için çok sade gösterişsiz olmuş mu desem, sade ve çekici amacına uygun olmuş mu desem bilemedim. Sonuçta göze hitap ediyor ve güzel bir çalışma ama zeminde başka objeler veya desenler de kullanılabilirdi diye düşünüyorum. "Deneme" yazısının yerini hiç beğenmedim ki hemen hemen başka her yere yazılabilirdi. Rahatsız edici tek nokta ise Aşk yazısındaki Ş'nin kuyruğu bence çok göze batıyor ...

Kemal Aksekioğlu

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
916
haklısınız ZxxxE Ş'nin kuyruğu biraz bağırmış birde zemin sanki çok boş kalmış gibi

b3krkdk

Üye
Tepki
91
@ZxxxE

@Kemal Aksekioğlu

Yorumlarınız için teşekkürler;

Deneme yazısı ile ilgili Kuğu Kitap için yaptığım kapaklarda genelde türü hep oraya yazıyordum, bu kapak için de ilk etapta farklı bir tasarım yapmıştım ve DENEME yazısı o tasarıma göre oraya yerleştirmiştim. Tasarım değişti ama ben o yazının yerini değiştirmeyi gözden kaçırmışım sonrasında Yazarda, editörde böyle beğenince çokta uğraşmak istemedim.

Zemin ile ilgili hem haklı buluyorum sizi evet çok boş ama böyle de göz yormuyor. Bu kitap için yaptığım diğer tasarımlarda bi arka plan kullanmıştım fakat sonrasında kaldırdım. Belki küçük bir desenle yada .... ile doldurulabilirdi zemin.

Ş'nin kuyruğu bi şey diyemiyorum :) :)

b3krkdk

Üye
Tepki
91
Konuları doğru yere açtığımı düşünüyordum fakat forumda ki yöneticilerimiz benimle aynı düşüncede değillermiş. Bu çalışmalarım kişisel çalışmalar olmayıp çalıştığım matbaa da basılan yada basım aşamasında olan kitapların kapaklarıdır. Bana göre konular şu an yanlış yerdeler.

SAYGILAR...

Yukarı Alt