Kitap Kapağı - Gönül ile Aklın Buluşması

b3krkdk

Üye
Tepki
91
Değerli yorumlarınıza.

Not: Her gün bir kitap kapağı paylaşarak yorumlarınıza sunmaya çalışacağım.

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Kapakta kullanılan resmin yan olarak kullanılması bence gözü yoruyor, düz olarak kullanılsa daha iyi olur. (Başlıkla resmi bağdaştıramadım ama o ayrı konu) "Sesli Kitap" yazısını yerleştirdiğiniz dairenin ortası boş olsa daha iyi olur ki cd şekline benzer ve cd hediyeli olduğu daha ön plana çıkmış olur. Bunun dışında başarılı sayılabilecek bir çalışma elinize sağlık ...
(Kitabın ismi bana çok geldi çünkü; çok iyi biliyorum ki ne zaman "gönül ile akıl" bir araya gelse gönül boş demektir :) )

b3krkdk

Üye
Tepki
91
@ZxxxE

Yorumlarınız için teşekkürler. Kullanılan resim ile kitabın adı arasında bende çok bi şey bağdaştıramadım. Yazarımız bu resmi kullanmamızı istedi. Dediğiniz gibi düz olarakta kullandım resmi fakat o zamanda karınca duvara çıkmıyorda düz bi yerde yürüyormuş gibi bi algı çıktı ortaya o yüzden böyle kullanmak istedim gözü yorduğu konusunda haklı olabilirsiniz ki bu ilk söyleyen siz oldunuz bunun için teşekküler.

CD ile ilgili söyledikleriniz konusunda da şu an bakınca kesinlikle size hak verdim daha dikkat çekici olur.

Kitabın ismi ile ilgili herhangi bir yorum yapamıyorum... :) :)

SAYGILAR ve Teşekkürler

user9

Grafiker
Tepki
80
eline sağlık, sade bir duruşu var gelişime açık mı elbette. gönül ile aklın buluşmasında tipografi yapılabilir miydi? elbette neden olmasın, farklı renkler uygulanabilir miydi tabi ki :) ufku açık tasarımlar temennisiyle.

b3krkdk

Üye
Tepki
91
@Hümeyra Can

Teşekkürler, yaptığım bütün kitap kapaklarında tipografi uygulamaya çalışıyorum ama bazen o kadar kısa sürede isteniyor ki bu kapaklar ne yazdığıma bile bakamıyorum. Gelişime açık olduğu konusunda kesinlikle katılıyorum size. Yorum için teşekkürler...

b3krkdk

Üye
Tepki
91
@Kemal Aksekioğlu

Teşekkür ederim... Umarım daha iyileri her daim sizin olur.

b3krkdk

Üye
Tepki
91
Şimdi konuya tekrardan bakınca aklıma geldi de, bu kitapta öyle bir hata yapmıştım ki off offff Allahtan yazar hiç bir şey demedi sonrasında...

Normalde sunum dosyasında tam gördüğünüz arka kapak yazısını ben baskıya gönderirken metin kutusunu küçük tuttuğum ve fark etmediğim için eksik göndermişim ve o şekilde basılmış. :) Yazarla sonrasında yüz yüze görüşmemiz çok acıklıydı gerçekten... :)

Öyle paylaşmak istedim sadece, herkese iyi hafta sonları, iyi çalışmalar...

Mehmet ÖZDEMİR

Grafik Tasarım
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
243
kapak mümkün olduğunca sade olmalı bana göre. gözü yormamalı. kullanılan görsel kitap adı ile birleştiğinde her şeyi anlatmalı.
elinize sağlık...

b3krkdk

Üye
Tepki
91
Konuları doğru yere açtığımı düşünüyordum fakat forumda ki yöneticilerimiz benimle aynı düşüncede değillermiş. Bu çalışmalarım kişisel çalışmalar olmayıp çalıştığım matbaa da basılan yada basım aşamasında olan kitapların kapaklarıdır. Bana göre konular şu an yanlış yerdeler.

SAYGILAR...

Yukarı Alt