Kızları nasıl mutlu edersin ? | :)

nuriQocca

Üye
Tepki
5
bu değil, bu değil bunların hiç biri değil hepsi sıradan.. Demeyeceğim, evet çoğu böyle.. %99u.. Onlara sorsak hiç biri %1 lik dilimde değil..

Günay YUNUS

Grafikerler.Org
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
26
Sevmenin maddesi olmamalı. Anayasa mı bu :) İçtenlikle yapılan herşey zaten sevginin belirtisidir diye düşünüyorum ve yaşıyorum :)

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Çalışma güzelde şu opet fontu iyice baydı artık herkes kullanıyor :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@Günay YUNUS

Kesinlikle katılıyorum bu söze Günay bey...

Sevgi koşul, şart koşmaz sevilene ... Birbirini olduğu gibi kabul edebilmektir ...

Tepki
17
Aslı Hanım ve Günay Bey'e katılmakla birlikte, sevdiğine değerli olduğunu hissettirecek ufak jestler de hiç fena olmaz diye düşünüyorum. Ne bileyim sabahları bırakılan küçük notlar, hediye edilen bir küçük çikolata, ya da ne bileyim böyle küçük şeyler işte :) Unutmayın, kadınlar her zaman şımartılmayı sever :)

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Lise çağlarında bu dertlerden muzdaripken sürekli dert yakındığım bir abim şöyle demişti;
Boşuna kafa yorup bir mantığa oturtmaya çalışma, bu işler yüzyıllardır böyle. Çünkü Allah kadınları manyak olsun diye, erkekleride kadın manyağı olsun diye yaratmış derdi :)
Tabi bayan arkadaşlar o kelimeden alınmasınlar, hem söz meclisten dışarı, hemde asıl anlamından uzakta bir nükte....

Yukarı Alt