Kongre Broşürü

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141

63 X 29.7 cm çalışmanın açık hali. 2 kırım. 350 gr Mat Kuşe

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
o kırmızının tonu o kadar soluk ve mat olmasa tadından yenmezmiş
ama bu haliyle de yenir eline sağlık klas bir iş

Tepki
5
güzel olmasına güzelde kongre broşüründen çok kongrelere talip bir otel broşürü gibi geldi bana bu

birde ikinci çalışmadaki görsel hiç okumasam eğer bana otel rezervasyonu anımsatmazdı bir callcenter gibi duruyor bana sorarsanız yani tamam otelinkide callcenter da hani banka telleri gibi

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
@Zeki KAYNAK

Zeki Bey bu çalışmada zaten hotel kongrelere talip oluyor, gelin kongrelerinizi bizim hotelimizde
yapın diyor sizin başka bir beklentinizmi var acaba?

İkinci bahsettiğiniz callcenter zaten, müşteriler hoteli arayıp konu hakkında tabiki bilgi alacaklar dolayısıyla telefonların başında müşteri hizmetleri tabiiki olacak.

başka sorunuz varmıydı ?

Tepki
74
Sedat Bey,

Yanılmıyorsam, başlık ile ilgili bir sorun var.
Düzeltebiliyor iseniz, başlığı " Kongre Oteli broşürü" yapmalıydınız. Bu yüzden bir algı karmaşası oluşmuş olabilir.

Tasarımınız için tebrikler.

Tuncer ÖZKAN

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
@Tuncer Özkan

Tuncer Bey Başlığa göremi çalışmalara yorum yapıyorsunuz yada filmin adına göremi filmi izliyorsunuz bu bahsettiğiniz algı ön görüş olmasın ?

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
@Zeki KAYNAK

Zeki bey şu zamana kadar sabrettim ama şu zamandan sonra sabretmem yorumlarınız ve yazı şekliniz neden insanlarla dalga geçer gibi ? bi probleminiz mi var insanlarla ?

tekrar hatırlatıyorum burası bir paylaşım platformu, kişilere cevap yazarken saygı kurallarını
ön plana almanız gerekmektedir, bi arkadaşınızla msn de sohbet eder gibi insanlara yazı yazamazsınız

siz kim oluyorsunuz ? yada siz kendinizi ne sanıyorsunuz ? tavırlarınız ve bu çok bilmiş havanız
nerden geliyor ? siz grafik tasarımdan şu ana kadar kaç para kazandınız ? yada konumunuz
nedir ? bilginiz herkesten üstünmüş gibi davranmaktan vazgeçin saygı görmek istiyorsanızda
saygılı olun

ftherdogan

Üye
Tepki
0
Bir başlığa takılıp kalmayalım.İnsanız sonuçta hata olabilir.
Eline sağlık Sedat abi!:clap2::clap2:

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
@ftherdogan

hayatta bir başlıktır ama içinde detaylar vardır, kimisi adına bakar, kimisi onu yaşar
biz yaşayanlardanız ftherdogan kardeşim, yorum için teşekkürler

Yukarı Alt