güzel olmasına güzelde kongre broşüründen çok kongrelere talip bir otel broşürü gibi geldi bana bu
birde ikinci çalışmadaki görsel hiç okumasam eğer bana otel rezervasyonu anımsatmazdı bir callcenter gibi duruyor bana sorarsanız yani tamam otelinkide callcenter da hani banka telleri gibi
Zeki Bey bu çalışmada zaten hotel kongrelere talip oluyor, gelin kongrelerinizi bizim hotelimizde yapın diyor sizin başka bir beklentinizmi var acaba?
İkinci bahsettiğiniz callcenter zaten, müşteriler hoteli arayıp konu hakkında tabiki bilgi alacaklar dolayısıyla telefonların başında müşteri hizmetleri tabiiki olacak.
Yanılmıyorsam, başlık ile ilgili bir sorun var.
Düzeltebiliyor iseniz, başlığı " Kongre Oteli broşürü" yapmalıydınız. Bu yüzden bir algı karmaşası oluşmuş olabilir.
Zeki bey şu zamana kadar sabrettim ama şu zamandan sonra sabretmem yorumlarınız ve yazı şekliniz neden insanlarla dalga geçer gibi ? bi probleminiz mi var insanlarla ?
tekrar hatırlatıyorum burası bir paylaşım platformu, kişilere cevap yazarken saygı kurallarını
ön plana almanız gerekmektedir, bi arkadaşınızla msn de sohbet eder gibi insanlara yazı yazamazsınız
siz kim oluyorsunuz ? yada siz kendinizi ne sanıyorsunuz ? tavırlarınız ve bu çok bilmiş havanız
nerden geliyor ? siz grafik tasarımdan şu ana kadar kaç para kazandınız ? yada konumunuz
nedir ? bilginiz herkesten üstünmüş gibi davranmaktan vazgeçin saygı görmek istiyorsanızda
saygılı olun
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.