Süleyman bey hepimiz insanız her dakikamız bir birine uymuyor, bizler sanatçı ruhu taşıyan insanlarız
dolayısıyla bazı duyguları ne yazıkki çok çok yoğun yaşayabiliyoruz, her şey dört dörtlük olmuyor
ben çok alınganımda siz değilmisiniz ? yada onlar değilmi ? her insanda bu duygu vardır
bir konunun üzerine bu kadar çok gidilirse, insanda bi yerde patlar biz makina değilizki
etkilenmeden yolumuza devam edelim, kimse yoğurdum ekşi demiyor ne yazık ki
benim en büyük hatam paylaşım yapmakmış ben bunu anladım, çünkü ben bu mesleği
seven bu meslekten para kazanan ve ailesini geçindiren bir insanım, benim buradaki
paylaşımların bana ayrı bir gelir getirisi yok, ben sırf bu işe gönül vermiş kişilere örnek olması
adına bazı çalışmalarımı ekliyorum,
ayrıca benim kimsenin eleştirsinede ihtiyacım yok, neden derseniz biz zaten bu eleştirileri
müşterilerimizle günlerce yapıyoruz ve ortaya onların istedikleri şeyler çıkıyor, ortaya çıkan
bu çalışmalar müşteri tarafından onay alınıyor ve hatta baskıya gidiyor...
şimdi bu evrelerden geçmiş bir çalışmayı eleştirseniz ne olur ? eleştirmeseniz ne olur ?
bu eleştirileri yeni yetişen bir tasarımcıya yapabilirsiniz çünkü onun buna, ihtiyacı vardır.
zaman zaman bana özel e-mailler geliyor üstam çalışmalarınızı takip ediyoruz ve büyük zevk
alıyoruz şu konu hakkında bana bir fikir verebilirmisiniz diyorlar ve bende elimden geldiğince
onlara cevap yazıyorum, evet onların buna ihtiyacı var, bunu onlarda biliyor bende biliyorum
elekten geçmiş bir çalışmayı tekrar, tekrar, tekrar , elekten geçirmenin bana göre hiç bir anlamı yok
çünkü bu çalışmalar yeteri kadar elekten geçmiştir.