kumpirr

SNSİZ

Üye
Tepki
1
arkadaşlar tasarımı ve çizimi bana aittir corelde hazırlandı marka hayalidir yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum :)

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
Çok sevdiğim bir yiyecek, ama canım çekmedi:(
Sanırım patates; patatese benzemediği için.
Branşım dışında olduğu için grafik hakkında bir şey diyemeyeceğim.

SNSİZ

Üye
Tepki
1
haklısınız biyerlerde bir şeyler eksik ama ben anlayamadım siz dışardan baktığınız için daha iyi görüceksinizdir o yüzden siteye koydum logoyu yorum için teşekkürler

muge sayar

Üye
Tepki
0
çok şeker :) fakat kumpir yazısındaki verdiğiniz boşluklar fazla olmuş bence uyumsuz duruyor

kaeloneart

Üye
Tepki
0
bence kompozisyon sorunu var. yani yazı doğru yerde durmuyor. daha ortalarda olsa daha güzel görünebilir. bir de harfler fazla dağınık. uyumsuzluğun uyumu olmaya çalışmışlar ama olmamış malesef.

SNSİZ

Üye
Tepki
1
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar bu benim ciddi anlamda yaptığım ilk logoydu bu yüzden yorumlarınız benim için önemli tekrar teşekkürler :)

arsln_cn

Üye
Tepki
0
ilk çalışma için iyi fakat problemler var yazı karakteri olarak kumpir yazısı gzl ama durduğu yer hatalı harflerin arası fazla açık yazının arkasındaki gradientli kısım basit geldi bana ama kumpirin surat ifadesi ağzı gözleri çok tatlı, tasarım olarakta başarılı.eleştrilr canını sıkmasın bu şklde gelştrcksn.başarılar.

SNSİZ

Üye
Tepki
1
@arsln_cn
eleştiriler canımı sıkmıyor bilakis eleştirilmek istiyorum yoksa nasıl ilerleyebilirim yorumunuz için teşekkür ederim sizin ve tüm eleştiren arkadaşların yorumlarını değerlendireceğim :)

hastam

Üye
Tepki
0
Marka hayali de olsa, sanırım tek ''R'' ile yazılmalıydı.
Bir de anlamadığım şey:
Ciddi logo çalışmasıyla gayrıciddi logo çalışması nasıl oluyor açıklar mısınız? Bir çok arkadaş bu tabiri kullanıyor ama ben ne olduğunu çözemedim.
İyi bir grafikerin dili de iyi olmalı resim, desen vs. bilgisi de iyi olmalı. İşte bu yüzden logoda patates yok! Var ama yok.
Diğer çalışmaların için kolay gelsin şimdiden...

SNSİZ

Üye
Tepki
1
@hastam

:s8:haklısın dediğim gibi hatalarımı görmek için koydum ben bunu sizlerin sayesindede inşallah düzelteceğim :D

Yukarı Alt