@necoti
Öncelikle; sizi grafik ile uğraşan biri olarak kabul ediyorum ve diyorum ki grafik ile uğraşan kişi dilbilgisi kurallarına dikkat etmeli, kelimelerin, cümlelerin ne manaya geldiğini nasıl yazıldığını az çok bilmelidir, bilmiyorsa karşısında internet denilen sonsuz kaynaktan araştırıp öğrenebilir, yoksa sizin gibi
akraba kelimesini
akrabağ diye yazmaz.
Hele onlarca,yüzlerce, binlerce kişinin izlediği bir forumda kendisini tribünde zannedip, yuh yuh diye seslenmez.
Siz, dereceye giren hangi eser sahibinin bu forumdaki herhangi bir yöneticinin akrabası olduğunu zannediyorsunuz.? bunu ispat etmeniz gerek, edemezseniz iftiracı konumuna düşersiniz.
Fairytale adlı üyemiz
vberk adlı üyemizin çalışmasını favori olarak gösteriyor. Kimsenin pek bilmesini istememiştim ama
vberk adlı üyenin benim oğlum olduğunu biliyormuydunuz.?
Yarışmaya katıldığı çalışmayı ne kadar şevk ve hevesle hazırladığını biliyormuydunuz.? Hatta o kadar umutluydu ki ilk üç dereceye gireceğini iddia edip duruyordu. Sizin iddianıza göre bu üyenin derecede olması gerekiyor ama değil. Oysa farkındaysdanız ben bu forumun en yetkili yöneticilerinden biriyim.
Dünyanın her yerinde her alanda çeşitli çeşitli yarışmalar yapılır ve her yarışmanın sonunda sonuçlara itiraz vardır. Bu normal bir tepkidir çünki zevkler ve renkler tartışılmaz kabul edilir. Tepki ve itirazın belli bir usulü vardır. Bu sizin yaptığınız gibi yuh muh şeklinde olmamalıdır. Burada maçın hakemine itiraz etmiyorsunuz akıl ile ,yetenek ile icra edilen bir işin derecelendirmesindeki sonuca itiraz ediyorsunuz.
Jüri konusuna gelince ; yarışmalar sonucunda ara sıra oluşan bu şekildeki itirazları asgariye indirmek veya bitirmek için yönetimde bu konuyu sürekli muhakeme ediyoruz. Yukarıda bir üye arkadaşımızın önerdiği jüri üyelerinin forum üyeleri olması konusunda ben daha önce öneride bulunmuş ve hatta anket açmıştım. Anket sonucu şu andaki sistemi destekliyordu, konu linki aşağıda;
https://www.grafikerler.org/yarisma-sartlari-ve-kosullari/22495-odullu-forum-yarismalari-juri-hakkinda.html
Ve sayın Necoti; bu mesaja vereceğiniz cevap ile bu forumdaki akibetinizi de belirlemiş olacaksınız.