genelde bu kursları kız meslek liselerinde veriyolar , bi görüşün belki sizin için bişey yaparlar . yada özelden irtibata geçerseniz size bir web adresi önerebilirim ama program alana veriliyor genelde .
kurs şart değil;ama sonuca hızlı ulaşmak için olabilkir her konuda yardım verilir..eosv2 de kurs verilir hemde kısa sürede teoride biliyosan 3 günde tamamdır
Arkadaşlar ya ben nakış öğretmenliğinde okuyorum ama öğretmenlik yapmak istemiyorum. Özel sektörde desinatör olmak istiyorum ama nerden başlıycağım hakkında hiç bir fikrim yok maalesef. Nakış bilgim oldukça yüksek zaten lisede de bu bölümde okudum, sizce nerden başlamalıyım..
@Barine_
nakış bilginizin yüksek olduğunu söylemişsiniz mesela neler biliyorsunuz makinada hiç çalıştınızmı? çalıştıysanız ne tür işler yaptınız.desen programları hakkında nekadar bilgiye sahipsiniz,halen kullanmakta olduğunuz bir program ve takıldığınız yer varmı.bunları bilirsek daha fazla yardımcı olabiliriz.
merak-sabır-zaman-deney bunlar var ise yaparsın zamana yayılacak sabırlı olmalısın zaman harcayacaksın merak ettiklerini soracaksın yada kurcalayacaksın sonuçları test edeceksin deneyeceksin bir sabah uyandığında bakmışsın designer oluvermişsin:d
arkadaşlar ben okulda yüzeysel eos gördüm şimdi accurate 4 çalışıyorum kurs almadım yani bulamadım, düz dikiş yapıp onaylayınca kavisli bölümler sivri oluyor, bi çözüm yolu olmalı yardımcı olur musunuz?
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.