Kurum logosunda amblemin dönmesi

ftekin

Üye
Tepki
0

Bu şekildeki gibi kurum logosunun başında bulunan amblemin dönmesini ve kurum adının sabit kalmasını (tek bir gif olarak) yapmak istiyorum. Burada nasıl yapıldığı anlatılmış ancak CS6'daki 3D aktif olmuyor (donanım yetersizliğinden olduğu söyleniyor). Linktekinin dışında nasıl yapabileceğim husunda yardımcı olursanız müteşekkir kalırım.

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
Bu hatayı biliyorum. Ekran kartınızın güncel driver' ını internetten bulup kurmalısınız. Ancak bu şekilde 3D özelliği aktif olacaktır. Aksi halde 3D Katmanlar yazılımsal olarak çalışdığından bu hayatı almaya devam edeceksiniz.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Adem bey benzer sorun bende de var driverlarım güncel fakat yine de 3D menüsünü kullanamıyorum photoshop'un

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
@Aslı SAYILIR

Photoshop'un 3D özelliğini kullanmak için önceden hazırlanmış 3D Obje veya çalışmanızı Photoshop'a sürükle bırak tekniği ile aktarmanız gerekmektedir. Bu şekilde 3D özelliği aktif hale gelecektir.

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
@Aslı SAYILIR

Aslı hanım sizde eğer işletim sisteminiz 32 bit ise Buradan

64 Bit ise Buradan

Güncellemenizi yapın. Bazen driverlar kurulu olduğu halde, update yapmadan bu tür 3D özellikler ve DirectX ile ilişkiler doğru yapılandırılmıyor. Bu güncellemeleri yaptıkdan sonra Photoshop' a girip ; Önce yeni bir sayfa açıp, sonra yeni bir katman oluşturup herhangi bir yazı yazdıktan sonra seçiliyken; Sırasıyla şu adımları uygulayın.

ftekin

Üye
Tepki
0
@Adem GÖRDÜK

Photoshop hata veriyor demedim ki ben. Ordaki işlemleri yapmak için gerekli olan 3B bölümü aktif değil, görünmüyor. Benim sorunun bu. Bu arada ekran kartının driverlarını güncelledim.Ancak bu sorunu aşabilmiş değilim.

İllaki photoshop olacak diye bir sıkıntım da yok. Dediğim işlemi yapabileceğim başka bir program varsa bana yol gösterebilirseniz sevinirim.

Yukarı Alt