Kutu tasarımı ile ilgili sıkıntım :(:(

Tepki
7
musterilerimde ne istediğini bilse bende size soyleyecegımde sureklı fıkır degısıyor ben olara 15*15 kutu yapıcam örnek olarak :s

Tepki
0
valla işiniz baya zor ne istediğini bilmeyen müşteri ile uğraşmak baya zordur bence kutu içerisine girecek olan objeler konusunda onlara bir kaç fikir verin daha sonra o objeleri bir araya alıp ölçü çıkartın en boy gibi daha sonra kutuyu çizebilirsiniz olmadı bizde size yardımcı oluruz ama önce dediğim gibi ebat ortaya çıkmalı daha sonra kutunun nasıl açılacağına karar veririz hep beraber. kolay gelsin

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
76
Sabah size örnek olarak bir çizim atacağım fakat bu kadar farklı ölçüledeki ürünler için çok çeşitli kutu tasarımları yapmanız gerekir. Buda 14 şubat sevgililer gününe kadar bitmez zaten.Tutun ki bitti. Baskısı, kesimi, yapıştırması mümkün değil yetişmez. Siz sabah benimle irtibata geçin. bazı pratik yardımlarda bulunayım size.

Saygılarımla.

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
76
Örnek oluşturması adına kapaklı bir kutu için bıçak izi yolluyorum. İstediğiniz ölçülere getirebilir ve o ölçülerde tasarımınızı yapabilirsiniz.

Kutu bicak izi
Şifre : grafikerler.org

Saygılarımla..

Tepki
7
Teşekür ederim serkan bey olculerımde belırlendı artık 30 * 30 / 15*15 / 8*8 cm olarak

cok tsk ederım destegınız ıcın :d

Yukarı Alt