Lavanta Mobilya Kurumsal Kimlik

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
güzel çalışmalar renk seçimleri de iyi eline sağlık. bu arada hangi programı kullanıyorsun ?

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
Adobe Cs5, CorelDraw, Freehand Mx, QuarkExpress 6 kullanıyorum. Teşekkürler yorumun için ;)

Tepki
3
Renkler ve tasarım başarılı ellerine sağlık. Fontu " Bellona " fontuna benzettim ama gayet hoş duruyor :)

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
Bellona da ki A harfleri farklı bunun fontu farlı dikkatli baktım da benziyor harbiden :)

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Merhaba..

Üzülerek söylüyorum ki ;
Çalışmanızın tasarım yönü çok zayıf, logo sunumu gibi olmuş.
Cepli dosyanın kapak tasarımı yok, sadece çizgisiz diplomat konulmuş.
Ayrıca logo da tasarım değil bir font. Üzerinde tipografik hareketlerde bulunsaydınız bir logotype olabilirdi.

Yani bir grafik tasarımcının değilde bir grafik operatörünün çalışması gibi görünüyor. Bol bol diğer çalışmaları incelemenizi tavsiye ediyorum.

Ayrıca sayın Altay KILIÇ konulara iyimser bakış açınız güzel fakat her çalışmayı incelemeden güzel olmuş diye kestirip atarsanız çalışma sahibi hatalarını göremez. Yaptığı hataların da doğru olduğu kanısına varır. Lütfen çalışmalara yorum yaparken iyice inceleyin. Bilgi ve becerilerinizin süzgecinden geçirin. Süzgeçten geriye kalanları mesaj olarak yazın ki doğru eleştiri yerini bulsun. Sözümü yanlış anlamanızı istemem sadece ufak bir öneriydi bu mesajım.

Hepinize iyi forumlar.. İyi çalışmalar..

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
teşekkürler hasan bey fontu geğiştirdim bu şekilde değildi ama pek özen göstermedim sade bir tasarım ve bunu karşılıksız yaptım ;) kolay gelsin.

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.051
Hepimizin ilk çalışmalarında eksikler, hatalar, yanlışlar ve mesleki açıdan
kusurları oldu / olmuştur, önemli olan bunları kısa sürede fark edip,
olması gerektiği bilgi ve birikimi yakalamakla hoşa giden işler, tasarımlar,
çalışmalar çıkartabiliriz,

Sizinde kişisel gelişiminiz için BURADA Kİ konuyu incelemenizi tavsiye ederim,
iyi forumlar...

Yukarı Alt