Logistik firması için logo tasarımlarım

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
Kayda değer gördüğüm, müşteri olsaydım şunu seçerdim dediğim bir çalışma göremedim çoğu clipartlar yada çok bilinmiş şekiller kullanılarak hazırlanmış.

Font seçimleriniz olabildiğince kötü :(

ve son olarak renk konusunda da örnekleri incelemenizi öneririm

7 numaralı çalışma diğer çalışmalar aralasından sıyrılmış kendini belli ediyor. Biraz onun üzerinde yoğunlaşın 22 çeşit logo arasından logo beğenmek çok zor olacaktır. çalışmalarınız arasından eleme yapın derim.

Kolay gelsin.

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
36
1,2,7,8 VE 16 numaralı çalışmalarda amblemler güzel düşünülmüş fakat sade hale getirilmesi lazım... Kerim Bey'in dediği gibi fontlar uyumsuz.. italik fontlar daha uygun olur..

Kolay gelsin.

eyupozkan

Üye
Tepki
0
teşekkürler ama biz amatörüz kendimiz için hazırladık teşekkürler yorumlar için

GürhanErkal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
43
Buradaki amblemlerin çoğu klipart yada hazır şekiller yani eleştirilebilcek bir şey yok. Patent alma durumunda, yada daha ciddi bir markalaşma esnasında bir çok sorunla karşılacağınız büyük ihtimal. Yada olabilir ya herhangi bir adli durumda hemen hemen aynı logoya sahip binlerce firma arasında yaşanabilecek sorunları düşünün. Logo lanettayın bir işaret değildir büyüklüğü ne olsun bir firmanın adıdır, herşeyidir.

Bir profesyonele yaptıracağınız kurumsal kimlikle hem bu sorunlardan kurtulur hem de yaptığınız iş kaliteli olsa dahi üstünüze yapışan amatör/kalitesiz kimliğinden sıyrılırsınız. Hem de gerçekten sağlam bir çıkış için gerekli markalaşmaya geçmiş olursunuz.

Yukarı Alt