ya yok acimasizsiniz bence, arkadas yeniyim demis. Ilk denemesi, tabiki onu biseyleri inceleyerek yapmistir. Bende biseyler ögrenmeye calisiyorum. Derdimde grafikci olmak degil, ama ugrasmak ögrenmek hosuma gidiyo, kendim icin biseyler tasarlamak beni mutlu ediyo. Simdi bende ögrenirken tabiki biseyler deniycem, ve denediklerimi burada sizlerle paylasicam, tabiki sizinkiler kadar güzel seyler olmayacak, ama dogru yolda ilerliyormuyum, yada nasil yapsam daha iyi olur gibi sorulara cevap bulmak icin, yaptigim her seyden sonra yorumlarinizi duymak isterim. Sakin o zaman bana cok acimasiz davranmayin, tüm cabalama istedigim bosa gider.
Arkadasinki bence ilk icin iyi bir calisma, fakat bence semsiye reklamina uygun bir logo olmamis, biraz bulanik yagmurlu bi hava ifadesi olsa daha iyi olur., en azindan biyerlerde bir semsiye amblemi falan olmali diye düsünüyorum.. renklerde de mavi ve turuncu uymus, ama yesil renk bozmus.
Aslinda yeni baslayanlar icin bir konu acabiliriz, o zaman profesyonel calismalarla karismaz, ve yenilerde birbirleriyle kiyaslama yapinca daha cabuk ilerler.