Logo çalışması

omerylmzz

Üye
Tepki
0

Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum. Foruma bu zamana kadar sadece konuları okuyarak katılıyordum bana çok yardımcı oldu yorumlar ve eleştiriler. Her eleştiriyi kendime yapılmış gibi düşünerek bişeyler yapmaya çalıştım. Yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Ömer Bey serbest çalışmalarınızı Kişisel Ve Genel Çalışmalar adlı foruma eklerseniz fikrimce daha iyi olacaktır.

Fikrimce logonuz çok yalın ve sade. Çok az çizgilerle muhteşem logolar gördüm.Bence hayal dünyanızı biraz daha zorlayın.Eminim daha iyi logolar çıkaracaksınız ortaya...

Kolay Gelsin...

Tepki
3
İlk çalışma olarak fena değil aslında, logonun sağındaki alt alta olan yazıları seçip sağ aşağı doğru çekerek logoya eşitlersen daha iyi olur.

Tepki
25
Renk, font, oran orantı, gibi kuralları göz önünde bulundurarak örnek logo çalışmalarını incelerseniz daha çok fayasını görürsünüz diye düşünüyorum. Düşüncenize ve ellerinize sağlık Ömer bey...

Tepki
31
çmer bey gorfaj yazsında fve j yi g harfine göre aşağı indirirseniz üstü düz olacaktır tam köşe koyabilirsiniz ve Y logosunuda yazıya göre biraz ufaltmalısınız bu haliylede fena değil benimki öneri belki daha güzel olabilir

iyi çalışmalar....

Yukarı Alt