Eğer yapacağınız logo deneme değil ise ve bir firmada kullanılacaksa, mümkünse o logoyu siz yapmayın... Bir grafiker yapsın... Yok hayır ben kendimi geliştirmek için yapacağım bu logoyu diyorsanız, siz birşeyler tasarlayın ne yapabildiğinizi görelim üzerinde konuşup size yol gösterelim..
Sayın ghg arzu hanım gerekli cevabı vermiş diye düşünüyorum. Eğer zaten tasarımcıysanız logonuzu hazırlayın olumlu olumsuz yorumlarla şekillendirmeniz daha kolay olacaktır. Yok hayır değilim ama kendi logomu kendim yapacağım diyorsanız, bu işi profesyonellere bırakmanızı öneririm.
Yeterli bütçeye sahip değilseniz, basitte olsa bir logo tasarlayın ve birlikte şekillendirelim. Fakat ileride mutlaka profesyonel birilerinden yardım almalısınız. Çünkü firma için logo çok önemlidir.
El ilanı yaparak kendisine özel iş alacağını söylemiş olması, o insanın tasarımcı olduğunu göstermez sayın Mint. Su tesisatçısı, kuaför, boyacı v.s. de olabilir. Sert tepki vermeden önce karşınızdaki insanın mesajını iyi algılamalısnız.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.