logo için yardım

Tepki
0
elektrik ve elektronik firmasına bir logo hazırlamam gerekiyor. beynim donmuş durumda;). nasıl bir şey yapabilirim yardım eder misiniz?
firmanın ünvanı AKGÖL MÜHENDİSLİK

Tepki
4

ben elektronikle uğraştığım için bi kaç örnekle yardım etmek isterim, ben devre elemanları üzerinden düşündüm , yukarda eklediğim logoda elektronikle alakalı bi kaç düşünce saklı, bunları bu şekilde kullanmasan da en azından fikir verir sana

yeşil, delikli arka plan : delikli plaketi ima ediyor, arka plan kullanılmasa da olur aslında
bu resim aynısı değil ama bunun gibi bişey işte

K harfindeki simge : elektroniğin en önemli ve temel elemanlarından transistörün devre şema şekli, ok yönü benim çizdiğim gibi de olabilir, bu şekilde de

ö harfi : yine soğutuculu standart kalıplı bir transistörün devre plaketinde çıkarılmış hali

bunların dışında senin elektrik - elektronik konusunda arayacağın kelimelerden bazıları devre, elektrik motorları, akım, gerilim, direnç, voltaj, amper, volt vb.

öncelikle firmanın ne ürettiği ne iş yaptığı da önemli, elektrik-elektronik çok genel bi kavram, bu firmalarda trafo üreten de vardır, elektronik devre üreten de,ya da başka bir hizmet

bu benim ilk aklıma gelenler tabi üzerinde yoğunlaşınca daha güzel şeyler de ortaya çıkar

Tepki
4
bu logo şu şekilde güzel olur

yazı fontu elektrik-elektroniğe en uygun font bence tavsiye ederim, font ismi OCR A diye geçiyor bende

Tepki
25
özlem hanım sizde düşündüklerinizi paylaşırsanız (eklerseniz) buradan size yönlendirmeler muhakkak olacaktır

Yukarı Alt