Logo ücreti ne kadar

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
logo yapmanın fiyatı, logoyu isteyen ile logoyu yapacak kişi arasındaki anlaşmaya bağlıdır,
bazen bir logo çalışması 1 günde yapılır, bazen 30 günde, bir tasarımcı bir logo çalışması için
1 ay uğraştığında 1 günde yapılan logonun 30 katını isteyebilir bu çok normaldir.

kısacası önce ne istediğinizi bileceksiniz, tasarımın sonu malesef yoktur....

Tepki
67
Erkan abi niki itibariyle zaten çocuk sanırsam arkadaş. O yüzden pek dikkate almamak gerek.

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Belli ki arkadaş bu konuda fikir sahibi değil, tecrübesi yok ve iyi niyetle bir soru sormuş.
Neden 1-2 cümle ile bilgi vermek yerine hemen ti'ye alıp ordan oraya savuruyoruz? Herkes herşeyi bilmek zorunda değil. Öğrenmek istediği şeyi burada sormayacaksa nerde soracak? Önemli olan iyi niyet...

graficocuk

Üye
Tepki
0
Erdal bey yorumunuz için sağolun, yaşım 21 Evet çocuğum, gerçekten yazdığınız yorumlar çok güldürdü beni. Bir soru sormak bu sitede komediye alınıyor ise, yazık.

Ayrıca bana çocuk diyen arkadaş. Senin yaptığın Adamlık mı peki ? Düşün bakalım hangimiz çocuğuz ?

Logo fiyatını sorduğum için mi çocuğum ? Yada yanlış birşey mi söyledim bu yüzden mi dikkate alınmıyorum ? Bu mudur sizin İnsanlığınız... Gerçekten yazık sizin gibi insanlar'a. Belli ki eğitiminizi tam anlamı ile tamamlayamamışsınız, yada tamamladınız ise helal olsun diyecek birşey bulamıyorum sorduğum soru ile alay geçen tüm Adamım diyen kişilere.

hayırlı akşamlar

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@graficocuk
Kimse sizinle dalga geçmek amacı ile klavyeye sarılmadı. Kusura bakmayın ama bu ortamı siz oluşturdunuz.
1- "Normal logo ücreti..."
Normal logo ücreti diye birşey yoktur. Bu "bir araba alacağım. Araba fiyatı ne kadardır" demek gibi birşey. Ne tür bir araba? Ne için kullanacaksınız? Bütçeniz nedir? Renk nedir? vs vs vs... İlk önce bunları belirtmeniz gerekir.
2- "2000 TL'ye yaptığınız bir logoyu görebilir miyim...."
Böyle bir soru sorarak kinayeli yaklaşımda bulunan ilk siz oldunuz dikkatinizi çekerim...
Böyle bir yaklaşım, paha biçilemeyen bir tabloya bakıp "Ne var ki bunun aynısını ben de yaparım" demekle aynı şey...
Bir fiyat istediniz ve sorunuza uygun olarak fiyat verdim... Böyle soruya böyle cevap.
3- "websitenize baktım ama kötü"
Bu yaklaşımla ne derece ciddi cevaplar bekliyorsunuz?
İlk önce kendi tavrınıza bir göz atın derim...

graficocuk

Üye
Tepki
0
@Erkan Nehir

uyarma hakkınız var sanırım ? uyarabilirdiniz. Görüyorsunuz ki bilgim yok ve böyle bir konu, yazı yazmışım. Benim tavrımda birşey yok. Yazdığınız yorumlara tekrar bakmanızı tavsiye ediyorum. Beni suçlu çıkarmak yerine, kendi tavrınıza bakmanızı öneriyorum. Bana 2 bin tl + Kdv diyen ve dalga laflarını söyleyen bir kişi ile neden çalışayım ? Kınıyorum sizi ve diğer alay geçen insancıkları.

Logo için yardımcı olabilecek arkadaşlar ulaşırlar ise görüşelim. Fiyat önemli değil.

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@graficocuk
Fiyat istemedin mi? Ben yaptım? Fiyat verdim....
Fazla söze gerek yok... Anlayan anladı...

elifcee

Üye
Tepki
9
Bence murat Bey nickinizden yola çıkarak böyle bir yorum yapmış. Art niyetli yazılmamış bir yorum. Logo ücretine gelince herkes bütçesine göre alışveriş yapmak isteyebilir. İnsanların isteklerine de saygılı olunması lazım.

Yukarı Alt