logo yardım!!

terzoo

Üye
Tepki
0

Herkese Merhabalar;
Sitenize yeni üye oldum, gerçekten güzel bi site sayenizde yavaş yavaş photoshop öğreniyorum. Benim bir ricam olacak; ben sitemin logosu olarak bu resmi yapmak istiyorum ama logo aşağıdaki resim gibi

dönmesini istiyorum. Bunu ne kadar uğraştıysam yapamadım photoshop veya flash bilgim çok çok az.bana yardımcı olabilirmisiniz veya bi akıl verirmisniz nasıl bu şekilde yapabilirim.şimdiden teşekkür ederim:grafikerler:

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
Bu şekilde hazır olarak yapabileceğiniz bir uygulama var mıdır bilmiyorum ancak logonuzu 3d max ile 3 boyutlu hale getirdikten sonra farklı açılardan alınmış önizlemelerini çizgifilm mantığında bir gif programında arka arkaya sıralarsanız olabilir.

Tepki
5
gördüğünüz animasyon çizgi film yapar gibi bir durum.
Aslına bakarsanız birbirinden farklı açılarda ayarlanmış 20 resimin ardı ardına konularak aralarına motion tween verilmesi oluşturulan oldukça basit bir iş fakat..
oldukça basit olması için öncelikle elinizde ayarlanmış o 20 adet görselin olması lazım yani size şöyle izah edeyim aşağıdaki resime bakın lütfen...

bu sizin vermiş olduğunuz gif'in aslında 20 resimden oluşmuş olduğunu gösteriyor.
eğer yukarıdaki resimde olduğu gibi aynı logonun dönerken uğrayacağı farklı 20 açıda nasıl duracağını ayarlayabilirseniz gerisi iş değil....

terzoo

Üye
Tepki
0
@Zeki KAYNAK

Kerim Bey in söylediği program işe yararmı yoksa ayrı ayrı photoshop da yapıp gif olarak yapıp birleştirebilirmiyim

Yukarı Alt