Ahmet ALTUN Font Tasarımı Altın Üye Uzman Üye Kayıt 29 Mayıs 2009 Mesaj 1.398 Tepki 36 6 Nisan 2011 #11 Xara3d programı ile bu problemi çözebilirsiniz. Gayet basit ve kullanışlı, resmi linki aşağıda , Create 3D Graphics with Xara 3D Maker 7
Xara3d programı ile bu problemi çözebilirsiniz. Gayet basit ve kullanışlı, resmi linki aşağıda , Create 3D Graphics with Xara 3D Maker 7
T terzoo Üye Kayıt 4 Nisan 2011 Mesaj 6 Tepki 0 6 Nisan 2011 #12 beceremedim ben valla düz bari olsun napim ilginize teşekkür ederim
M maldivler Üye Kayıt 7 Nisan 2011 Mesaj 2 Tepki 0 7 Nisan 2011 #13 arkadaşlar ii akşamlar bi yarışmaya katılmak için logo tasarladım.ancak bi konu kafama takıldı. tasarımın biyerine logonun çıkış noktası tasarımın hangi fikr etrafında geliştiğini filan not düşmelimiyim.yoksa bu amatörce bi davranış mı olur ?
arkadaşlar ii akşamlar bi yarışmaya katılmak için logo tasarladım.ancak bi konu kafama takıldı. tasarımın biyerine logonun çıkış noktası tasarımın hangi fikr etrafında geliştiğini filan not düşmelimiyim.yoksa bu amatörce bi davranış mı olur ?