Logo yardım

Tepki
0
Lütfen;

Arkadaşlar forum siteme logo yaparmısınız?Arka plan rengi mavi olsun içinin rengi yeşil olsun yazısının rengide belirgin ve canlı olsun ve www.mavi-yesil.1forum.biz yazsın yazısında.Ve de İçinde bir uydu resmi olsun resim büyüklüğü aşağıdaki resimin büyüklüğü ve genişliğiyle aynı olsun.Yalnız resimdeki beyaz kısım hariç diğer kısmın büyüklüğü kadar olsun ama o resime benzer bir logo olmasın ve sade bir yazı tipi olsun.Kısacası sade bir logo olsun hareketli hiç bir şey olmasın.
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 938x118 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın

http://i44.tinypic.com/eqti13.png

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Peki .Ücret peşin olsun ,mümkünse paralar 2008 yani yeni basılmış olsun.İçinde fazla 5lik olmasın , ya da mümkünse hepsi 20 lik olsun paraların seri numaraları 666 ile başlamasın.
Süreyya Serdengeçti Hanım'ın imzası mutlaka olsun.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Sayın Mavi Yeşil bir ricada bulucaksak bunu bu şeklide isteklr yaparak değil de, önce "Bana Logo Yapmamda yardım eder misiniz?" şeklinde sormalıyız.Ya da en azından biz elimizden geldiğince birşeyler yapıp buraya ekleriz ve gelen öneriler doğrultusunda şekillendirebiliriz çalışmamızı.Böylece hem biz bir kazanım deneyim adına her ne diyorsak onu elde etmiş oluruz.Yok onu da yapamıyorsak ücret karşılığı brilerine logomuzu yaptırabiliriz.Bakıyorum isteklerinizi sıralamışsınız burada.Bu şekilde kimseden bir fayda göremeyeceğiniz kanaatindeyim.

Tepki
25
Hakan bey güzel bir dille açıklamasını yapmış. Sizde açıklama yapmışsınız ama istek belirtmişsiniz. Bu bir yardım anlamına gelmez bana göre. Forumda ki yardımlaşma ve paylaşım, sadece ve sadece kişinin yapmış olduğu çalışmasına yapıcı olmak kaydı ile eleştirel gözle bakmak, varsa hatasını saptamak ve belirtmek, yine varsa önerilerimizi sunmaktır. Yine söylüyorum sizin yaptığınız yanlış bir istektir ve bunu Hakan bey güzel bir dille açıklamış. Umarım isteğinize cvp veren olur...

aicha03.11

Üye
Tepki
0
merhaba,

ben de size logo yapimi icin dersler bulabilir miyim diye soracaktim?yardimci olursaniz cok sevinirim.

aysegül

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
@aicha03.11

Tabiki, öncelikle isteğinizi ayrı başlıkta açarak işe başlayabilirsiniz.

azad

Üye
Tepki
0
arkadaşlar merhaba, ben dergi ve gazete sayfa tasarımı yaptım. corel bilgim var. şimdi başka bir şirkette yönetici asistanlığı yapıyorum. katalog ve logo çalışmalarınıda ben yapıyorum. bi marka adı aldık onun için logo yapmalıyım. corelim sayfa tasarımı yapacak düzeyde. geliştirmek istiyorum. forma bugün üye oldum video dersler vardır diye ummuştum. var mı? nasıl yardımcı olabilirsiniz?

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
@azad

Öncelikle Forumda arama yapar mısınız?
Ahmed Güçlü'ye ait videolu dersler zaten mevcut forumda.

Yukarı Alt