Logoburada Sitesi İçin Hazırladığım Logo... (Yorum bekliyorum)

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@gercekogretmen

Eleştirdim zaten... Sattığınız Logolar 25 TL ise sizinki 20 kuruş falandır heralde..
Bundan güzel eleştiri olur mu?
Bu arada bir işe başlamadan o iş öğrenilir... "ŞİRKET" kurduk demeden önce o şirket ne iş yapar, o öğrenilir. Araştırmalar yapılır... Profesyonel hizmet verdiklerini iddia edenler de profesyonel olmalıdır. Bu işe yıllarını vermiş kişilere saygı göstermelidirler.
Ha param da var. Serbest piyasa... Şirket kuramaz mıyım?
Elbette kurarsın...
Ama o takdirde bu tarz eleştirilere de hazırlıklı olmalısın.
Evet az önce araştırma dedim... Bir sözleşme hazırlamışsınız fakat sözleşme kendinizi savunmak yerine sizin başınıza iş açacak nitelikte...
*Kredi kartı ile satış demişsiniz. Sitede böyle bir sistem ve güvenlik sertifikası göremedim? Bunlar olmadan bu durumu beyan etmek suçtur...
*Logo çalışması logo ücretinin tamamının ödenmesinden sonra başlar demişsiniz...
Böyle bir hakkınız yok ve hatta bu bir suçtur. Kimse görmediği birşeyin tüm ücretini ödemek zorunda değildir. En fazla kapora alırsınız fakat ortada olmayan ve birebir örneği bile olmayan bir ürünün "TAM" ücretini tahsil etmek suçtur...

Bunlar ilk başta gözüme çarpan şeyler. Eminim daha onlarcası vardır...
Bol şanslar dilerim...

Tepki
0
@Erkan Nehir

eleştirilerinizi dikkate alacağım hocam. teşekkürler...

bu arada ben de ilkokuldan bu yana resim ve çizim işleriyle uğraşan, kendini bu alanda geliştirmeye çalışan ve grafik tasarım alanında meb onaylı kurs belgeleri bulunan biriyim.

Web tasarım yapma amacım yok. Sadece logo yapmayı seviyorum. Amacım para kazanmak da değil. Hobi...

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
@gercekogretmen
Hobi olsun diye şirket mi kurdunuz???

"logoburada, size özgün ve amaca uygun logolar yapmak üzere kurulmuş bir şirkettir."

Tepki
0
@Erkan Nehir

sürekli eleştiriyorsunuz. olabilir. ama logonun yani "logoburada"nın logosunun nesnel olarak eleştirilmesi beni çok mutlu edecektir. akılda kalıcı mı, sade mi, amaca uygun mu, vs.. yani logo amacına uygun mu? asıl olarak bunu öğrenmekti niyetim

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
Peki neden soruma cevap vermiyorsunuz ve konuyu başka taraflara çekiyorsunuz??
Ha durun tahmin edeyim... Ortada aslında bir şirket yok... Doğru muyum?

Tepki
0
@Erkan Nehir

şirket yazısını kaldırıyorum. yerine internet sitesi yazıyorum. haklısınız. dikkatimden kaçmış. şimdi diğer konuya geçerseniz...

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
@gercekogretmen
Bir sorum daha olacak... Bu yazınız "Şirketimizin tasarımcılarının yapmış olduğu çalışmaların kalitesini göstermek için referans çalışmalarımıza buradan bakabilirsiniz. "

diye devam ediyor..
Hayret... Aynı hata tekerrür etmiş... Bu arada bahsettiğiniz "ŞİRKET TASARIMCILARI" kaç kişilik bir ekip acaba? "Bir logo teslimi 15 günü bulabilir" demişsiniz de.. Bu "TASARIMCILAR" biraz yavaş sanırım...
Neden insanları aldatmadan, yalan bilgi vermeden, adam akıllı işler yapmayı denemiyorsunuz?

Tepki
0
@Erkan Nehir

25 TL ye tasarım yapacaksınız. hem kaliteli olacak hem de 15 günü bulacak. bunların nesi tuhaf. şirket konusunda haklısınız. bu ibareden kastım tasarım kurumuydu. yerine internet sitesi yazdım. şu an öyle bir ibare de yok, kredi kartı ödemesi de... yine asıl eleştiriye gelemedik:)

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
@gercekogretmen
Yalan dolanla dolu bir oluşumun bir parçasını eleştirmek malesef benim tarzım değil.
Kolay gelsin.

Tepki
0
@Erkan Nehir

Yine de Allah Razı Olsun. bir ton laf işittik. ne anladın dersen? ...

hadi kolay gelsin...

Yukarı Alt