Logotype Çalışmam

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Merhaba. Uzun bir aradan sonra nihayet turizm mevsimi bitti ve grafik çalışmalarıma tekrar başlama fırsatı budum :)
Bir firma için tasarladığım Logotype çalışması. Süre dolduğu için malesef projeye katılamadım ve burada paylaşmak istedim.

nanorator

Üye
Tepki
0
İyiki de katılmamışınız kusura bakmayın ama sanki öyle çok iyi olmamış gibi çok yalın ve çizgiler çok basit olmuş yinede emeğinize sağlık başarınızın devamını dilerim.

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
89
Ukla mobilya sağ alttakini beğendim işte budur dedirtmese bile göze kötü gelen birşey göremedim ellerinize sağlık.
Pelikan optik için ise ayrıca ellerinize sağlık çok başarılı bir çalışma olmuş.
Yarışma gördüğüm kadarı ile tam olarak tamamlanmamış yarışmanın uzatılma ihtimali olabilir arada sırada göz atmanız iyi olur diye düşünüyorum.

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
@Emre DEMİRCİ
Teşekkürler. Ukla yarışması daha önce uzatılmıştı fakat şu an çalışma yükleme süresi dolmuş. Sonuçlar için bekleme aşamasında.

nanorator

Üye
Tepki
0
@Erkan Nehir

Sanırım kızdınız ama kızacak bir şey yok iyi ve ya kötü yorumlara açık olmalısınız. Bu logonuz güzel ama paelikanın ağzını ifade ederken E harfinin altındaki çizgi sanki boşa konulmuş bir çizgi gibi ben onun pelikanın ağzını ifade edebileceğini algılıyorum ama herkez bunu algılayamaz. Logotype bakış açınızı daha geniş kitlenin gözünden bakmanızı tavsiye ederim. Çalışmalarınız da başarılar dilerim.

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
@nanorator
Hayır neden kızayım :)
Aksine size katılıyorum. Logotype bakış açısı geniş bir kavramdır.
Pelikan çalışmasına gelince, bu çalışma yaklaşık 200 çalışma arasında birincilik kazanan çalışmamdır...
Logotype veya logo çalışmalarının "yalın" olması çalışmanın kötü olduğu anlamına gelmez ve aksine en az dokunuşla istenileni vermek en önemlisidir...
İstenileni iyi kavramak, amacı analiz etmek, herkes (herke"z" değil) ne düşünür acaba diye tereddüt etmek yerine tamamen özgün düşünceyi aktarmak bir tasarımda en önemli noktadır....
Yorumunuz için tekrar teşekkürler. :)

Yukarı Alt