Madde Kullanmına Hayır Afiş Yarışması

Tepki
0
Arkadaşlar Bu Benim İlk Afiş Tasarımım Nasıl Olmuş ? Eksiklikleri Nelerdir ?

Daha da Güzel Olması İçin Neler Yapabilirim ?

Son Hali :

Tepki
17
Düşünce güzel fakat kullanılan görsellerin kalitesi çok düşük. Bu da tasarımı olumsuz yönde etkileyen en büyük etmen. Dekupelere biraz daha özen gösterip bol bol örnek incelemeni tavsiye ederim.

Tepki
17
Evet alttaki resmin kalitesi kötü. Bir de ortadaki el simgesini dekupe yapmadın sanırım, magic wand tool ile seçmişsin. o yüzden kalitesiz ve baştan savma bir görüntü ortaya çıkmış. Dekupe ile daha güzel sonuçlar elde edebilirsin. Yazılar üzerinde de oynamalar yap, denemeye devam...

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
89
- Avuç içinde kulladığın altıgenin decupesi hatalı (decupelerin genelde hatalı)
- Altıgeni ya avucun üstüne çıkart yada biraz küçült bulunduğu konum hiç iyi değil.
- Resim çözünürlükleriniz baskıda ağır derecede vahim sonuç elde ettirir.
- Başlıktaki yazının fontunu değiştirebilirsin bold bir font seçmen ideal olabilir.
- Son olarakta ''yaşama evet'' ibaresini renkli mesela yeşil diğer hayır ibaresini sönük bir renkle yazabilirsin.

Tepki
0
@Emre DEMİRCİ

@Demet YILDIZ

Önerileriniz için teşekkürler söylediklerinizi yapmaya çalıştım resmin son halini de ekledim başka neler eksik ?

Son Hali :

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
89
Uyardığımız bir çok hata halen olduğu gibi duruyor sadece bir iki tanesini düzeltmişsin :=)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@tutsak_4772

Harcadığınız emek adına emeğinize sağlık...
Üzerinde çok çalışılması gereken bir afiş çalışması ....
1." Madde kullanımına Dur De ! " büyük harflerle ve daha tok ve bold bir font ile yazılsa daha şık duracaktır.
2. Diğer arkadaşlarımın da söylediği gibi siyah elin dekupesi sorunlu tekrar dekupe edilip kırmızı ile doldurulabilir ve elin ortasında kullandığın kırmızı altıgenin içindeki nesneler elin içinde olabilir .. - Yani kırmızı altıgeni eleyelim derim ben... Onun işlevini kırmızı el görsün ;)
3. Adamın ayakları yok bilerek mi o şekilde dekupe ettiniz ? Ve dekupeler kötü ...

Bunları düzeltirseniz tekrar bir değerlendirme yaparız..
Tüm arkadaşlarımızın eleştirilerini lütfen can kulağı ile dinleyiniz..
Gelişim için bazen eleştiri şart :)

Yukarı Alt