master çalışma cdsi

Tepki
0
erkan ben o kadarını biliyorum sadece bunun bir yarışmayla alakasını çözemedim yanlış mı biliyorum diye soruyum dedim

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Yarışma mı??? :)
İşte sizin de gördüğünüz gibi asıl sorun burda. En başta sordum. Ne demek istiyorsunuz diye.
master CD si diye konu açmışsınız. Sarı çizmeli Mehmet Ağa....
Ne içindir? neden soruyorsunuz? Neden bu başlık altında açtınız? Yarışma hakkında bir soru olduğunu daha yeni öğreniyoruz....
Eğer konu açarken daha detaylı ve ne demek istediğinizi daha anlamlı anlatırsanız daha çabuk ve sağlıklı cevaplar alabilirsiniz....

Tepki
0
konuyu saptırmayalım buraya yardım almaya geldim. sorun şu:yarışma var ve şartnamesinde master olarak cd çalışması istiyor bu cd .cdr formatının kaydı mı?

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@yellowstone
Sayın Yellowstone veya isminiz her ne ise; konuyu saptıran yok.
Eğer yardım istiyorsanız hangi konuda yardım istediğinizi daha net belirtiniz. Böylece biz de ne istediğinizi anlarız ve konu sapmamış olur. Konuyu açalı kaç gün olmuş, yarışma hakkında olduğunu yeni söylüyorsunuz.
Demek ki hata bizde değil sizde.
Soruya gelince;
Yapmış olduğunuz çalışma hangi formatta ise ( Cdr. Psd. Ai. vs.) bu orijinal dosyaların, çalışma renk ve font açılımlarının ve aynı zamanda Jpeg örneklerinin bulunduğu CD çalışma CD sidir....
Bol şans...

Yukarı Alt