Mercedes servis kartvizit örneği

Tepki
31
mrb arkadaşlar

sizce nasıl olmuş değiştirilmesi gereken bir yer gözüküyor mu

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Mavi arka plan üzerinde mavi font, sanki fontlar biraz boğulmuş gibi Fatih Bey.

Çok klasik olacak fakat , bana göre sorun olan bu durumu beyaz font rengi kurtarabilir.

Hem bu şekilde fontlar da göz önüne çıkar , logonuz da.
Hem araç da orda kendi başına beyaz ve yalın kalmamış olur.

Bu şekilde çalışmada mavi renkler yoğunlukta olduğu için araç çalışma içerisinde yalnız kalmış gibi.

Tepki
4
Bence birinci çalışmadaki zeminin maviliğini azaltın tamamdır. Herşey yerli yerinde bence..
Kolay gelsin

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Yani , aslında böyle bakınca ilki de olablirmiş, fakat 2.de fontlar önplana çıktı mesela,
kararsız kaldım ve tam emin değilim, 2.de sadece AK-ÖZ'ün font rengine takıldım Fatih Bey.
Ne olabilir gibisinden...
AK-ÖZ'e arka plandaki maviden biraz daha koyu bir mavi verebilirsiniz belki.

Benim kastım fontları ortaya çıkarmaktı.O yüzden beyaz bir fikir sunmuştum.
Hoş böyle de çok kötü değil, fakat buna da birtürlü tamadır diyemiyorum.

Ya da ilk çalışmayı Süleyman Bey'in dediği gibi deneyebilirsiniz.
Yani 1. çalışmadaki zeminin maviliğini azaltırsanız yine fontlar ortaya çıkabilir.
Denemk lazım.

danisman

Consultant
Tepki
30
slm ;

Özel servis yazılı olan bölüm biraz yukarıya, AK-ÖZ ise aşağıya inmeli, böylece bir simetri yakalanmış olacak, çalışmadaki asıl sorun simetri bozukluğu, telefonları da aşağıya indirip biraz daha küçültmemiz gerekecek. Zeminde ise koyu bir lacivert işi ortaya çıkaracaktır.

iyi çalışmalar...

kriptonik

Üye
Tepki
1
ben ne yaptıysam 2. çalışmayı göremedim.. ilk çalışma da gayet güzel bence özellikle yandan gelen çizgiler çok güzel olmuş..

kriptonik

Üye
Tepki
1
şimdi görebildim ikinci çalışmayı o da çok güzel olmuş yalnız ADAPAZAR yazıyor galiba düzeltmeden vermeyin baskıya..:)

Tepki
31
evet hakan 2. çalışmada aköz yazısını koyu mavide yapsam beyazlar çok sırıtıyor adres tellleri beyaz olması arabanın görselliğini ortadan kaldırıyor

süleyman beyin önderdiği gibi
1. çalışmanın zemini çok az açtım ve bu şekilde baskıya gönderdim
ben lak önerdim fakat müşteri biraz acil istedi oyüzden mat selefonlu olarak yapıyoruz.

sevgili kriptonik ADAPAZARI Yazıyor ben bir yanlışılıkgöremedim

sayın danışman,

karttaki ilk amacım araba ve mercedes servis yazılarını belirgin yapmaktı oyüzden resim ile özel servis kısmını ayırmadım.

adres kısmınıda kesim payı için öyle bıraktım yazıyı küçültmeye gelirsek pek küçük yapma taraftarı değilim ben gözlük kullandığım için gözlüksüz çok zor oluyor :) okumak oyüzden okuyabildiğim büyüklükte kullanmaya özen gösteriyorum ki benim gibi birçok insan var.

değerli yorumlarını için teşekkürler...

kriptonik

Üye
Tepki
1
resmi büyütüp bakarken Adapazarı görünüyorda küçükken adapazar yazıyor yahut ta benim gözlüğümün derecesini arttırma zamanım gelmiş..:) ben küçük haline bakmıştımda öyle görmüşüm özür dilerim..:)

Yukarı Alt