Merhaba Arkadaşlar

Tepki
0
Arkadaşlar kullanıcı adımda ki, gibi acemi olarak nitelendiriyorum kendimi, şuanda bir kuruluşta çalışıyorum; ama evrak işlerine doğru kaydım ;çünkü mezun olduğumdan beri adamakıllı grafik işleri yapmadığım için kendimi geliştirme fırsat bulamadım, bundan dolayı da atak davranıp, grafik işlerini yapamıyorum. ): Bu konuda fikirlerinize, önerilerinize açığım, akşam ve haftasonları müsaitim, bu bağlamda kendimi nasıl geliştirebilirim?

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
merhabalar. hoşgeldiniz...
bence bol bol tasarım inceleyin
forum konularına bakın
yapılmış işlerin benzerlerini yapmaya çalışabilir,
zorlandığınız noktalarda yardım talep edebilirsiniz
biz sizin için görsel ya da video hazırlayabiliriz
kolay gelsin başarılar :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.. Grafik tasarım programlarını kullanmayı ben araba sürmeye benzetiyorum açıkcası nasıl ne kadar usta olursa olsun şöfor 1 ay kontak çevirmese acemilik yaşar bu programlar da öyle.. Bol bol egzersiz yapmanızı önerim. Hasan bey'in söylediği gibi forumdaki konuları, örnek çalışmaları inceleyerek kendinizi geliştirebilirsiniz.Takıldığınız yerlerde bizler yardımcı olmak için hazırız..
Ben kendimden örnek vereyim. Programları temel hatları ile öğrendikten sonra başlarda üzerinden çizim yaparak araçlara özellikle de pen tool aracına yatkınlığımı geliştirmeye çalışarak başlamıştım. Sonra yapılan çalışmaların aynılarını bakarak yapmaya sonrada zamanla kendim yapmaya başladım.. Ama bol bol okumak, araştırmak şart . Hatta olmazsa olmazlardan..

Tepki
0
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, dediklerinizi dikkate alacağımdan şüpheniz olmasın :s8: Zaten kitap okuyorum...Arkadaşlarım vasıtasıyla ek iş alıp yapmamın da sanıyorum ki, faydası olacaktır.(zorlanmayacağım türden tabii) Forumdaki örnekleri de inceleyip pratiğe dökmeye çalışacağım bakalım neler olacak...:)

Yukarı Alt