teşekkür ederim.Hoş karşılamanız beni sevindirdi.
sanalturk Üye Kayıt 21 Ağustos 2008 Mesaj 6 Tepki 0 25 Ağustos 2008 #11 teşekkür ederim.Hoş karşılamanız beni sevindirdi.
Abdullah Şahin Altın Üye Altın Üye Kayıt 3 Nisan 2008 Mesaj 2.630 Tepki 89 26 Ağustos 2008 #12 Hoşgeldiniz Doğan Bey . Sitelerinizin adreslerini PM ile banada gönderirseniz sevinirim.
Fatih Çelikhan Uzman Üye Uzman Üye Kayıt 18 Aralık 2007 Mesaj 373 Tepki 4 26 Ağustos 2008 #13 Hoşgeldiniz... Doğan Abimiz. Umarım sizin bilgi ve tecrübelerinizden hepimiz faydalanabiliriz. Bi abilik yapıp paylaşırsanız tabiki. iyi forumlar.
Hoşgeldiniz... Doğan Abimiz. Umarım sizin bilgi ve tecrübelerinizden hepimiz faydalanabiliriz. Bi abilik yapıp paylaşırsanız tabiki. iyi forumlar.
sanalturk Üye Kayıt 21 Ağustos 2008 Mesaj 6 Tepki 0 1 Eylül 2008 #14 @Abdullah Şahin Sitelerimin adreslerini size PM ile bildirdim Abdullah kardeş. @aDoBe Ne demek aDoBe kardeş elimden ne gelirse.Ayrıca vakit buldukça sizlere paylaşımlarımı sunmaya çalışacağım.
@Abdullah Şahin Sitelerimin adreslerini size PM ile bildirdim Abdullah kardeş. @aDoBe Ne demek aDoBe kardeş elimden ne gelirse.Ayrıca vakit buldukça sizlere paylaşımlarımı sunmaya çalışacağım.