hoşgeldin aramıza.
öncelikle grafiker olmak hevesiniz çok hoş. güzel bir meslektir grafikerlir. ama şuna inanın ki çok zor ve zaman iteyen bir öğrenme süreci vardır. bu yüzden kendinize hedefler belirlemelisiniz.
örneğin; basılı medyaya yönelik mi, yoksa sanal alemdeki medyaya yönelik mi çalışmala yapan bir grafilker olmayı düşünürsünürsünüz.
buna karar verdiyseniz. o amaca yönelik çalışmalar yapmanız sizin için avantaj olacaktır.
ama hangi yönü belirlerseniz belirleyin (kendi tecrübem aktarıyorum size) işinize uygun ve sizin yatkın olduğunuz programları tespit edin ve bunları ileri düzeyde kullanmaya yönelik araştırmalar yapın. bu arastırmalar ışıgında sitemizden faydalana bilirsiniz. sorularınızın yanıtını burada mutlaka bulabilirsiniz.
bu ana programların yanı sıra türev farklı programları ve destekçi programları da zaman içinde kendinizce araştırp öğreninki alternatifleriniz çoğaltın.
2ç onmeli tavsiyem ise mutlaka iyi gözlem yeteneğinizi geliştirin. gazete dergi broşür bilboart tv vs vs vs tüm yapılan işleri iyice inceleyin. amaaaa sakın bu guzel olmamıs demeyın. onun yerine ben olsam şöyle yapardım, şunu şöyle yapsa daha güzel olurdu diyerek bunları siz yapmaya çalışın....
bunları uzun uzun cogalta bilirim. ama bu 2 maddeyi bi başarmaya calıştınız mı gerizi zaten sizin merakınıza ve bu merakın uyardıgı yeteneğinize kalmış bisey.
fazla zorlanacağınızı tahmın etmıyorum
kolay gelsin...