mert photograpy web

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Merhaba Veysel Bey.
Çalışmamız kötü değil fakat birkaç sıkıntıya değinmek isterim.
Kullandığınız renge opsiyonel olarak yumuşak ve hafif bir sepya ya da hafif bir krem denemediyseniz bir deneyiniz.

Yok rengimiz bu ise:
Gri zemin üzerine siyah font kullanmanız sonucu tabii ki de karakterler kaybolmuş.
Menü fontları zaten zor okunurken bir de punto değerlerinin düşük olması sonucu sitemizdeki menüleri her yaş grubu okuyamayacaktır. Belki gözü iyi görmeyen herkesin bir yakın gözlüğü vardır fakat kaç kişi girdiği sitedeki menüleri okuyamadığı için yakın gözlüklerini kullanılır kaçı çarpıya basar çıkar tartışılır -espiri bir yana- bunu bilemeyiz fakat işi olasılığa bırakmak gibi bir lüksümüz de olmamalı, başta deneyim havuzumuz için.
Sol üstteki sıkıntıyı dile getirmişler zaten fakat o kıvrıma hiç gerek yokmuş.
Karakter sorununu mutlaka ve mutlaka gidermelisiniz.
İlla bu renkleri kullanmalıysanız o halde çerçeve kenarlarına ince beyaz kontür geçin ve fontları da beyaz kullanın ve punto değerlerini az artırın ki başka bir şekilde de giderilemez bu renk sıkıntısı.
Sonra kullandığınız font stillerini de yeniden gözden geçirmelisiniz.
Daha okunaklı, sade fontlar seçebiliriz.
Sonra sağ aşağıdaki metni gelişi güzel yazmışsınız galiba, cümleler birbirlerinden anlamsız şekilde kopmuş ve aralarda hizalama sıkıntıları var, böyle yazdığımızda genelde söylenen hep "Ben onları örnek için kopyaladım yapıştırdım,çok da sorun değil " yazılmıştır, sanki sunumda sunumu oluşturan bütün elemanlardan sadece bazıları kendisini ilgilendiriyormuş gibi.

Bir de üstte başlık kısmında farklı bir firma ismi var aşağıdaki kısa metinde ise başka bir firma adı.
Bu site Foto Mert'in mi yoksa Simge Fotoğrafçılık'ın mı bunlara da dikkat etmek gerekir yine.
Fotoğraf makinesi biraz daha küçültülebilir yine.

Müşterimiz tarafından bu çalışmamızın tekrar gözden geçirilmesi istenilebilir.
Çalışmamız serbest ise yine yazdıklarıma dikkat etmeniz faydanıza olacaktır.

Kolay gelsin.

Tepki
0
genel olarak iyi ama gölge ve font sorunun var.Foto Mert yerine daha sade bir font kullanman lazım.yine menüdeki fontlar daha okunaklı olması lazım.en alttaki grafikteki gölge de bence olmamış,kolay gelsin.

Yukarı Alt