Meslek Yüksekokulu Öğrencisi Olarak Soruma Yanıt Arıyorum

kenansogut

Üye
Tepki
0
Şimdiden açmış olduğum konu ile ilgilendiginiz için teşekkürler:)...Sizlere Bir Takım Sorum olacak;

Sizce Grafik Alanında Matematik 'in Kullanım Amacı Nedir..?
Matemaik Dersini Grafik Alanında Kullanmak İsteseniz Ne Amaçla Kullanırdınız..?:eek:

Not:Okuldan Almış Olduğum Bir Ödev =)
Meslek Yüksekokulu G.Tasarım Bölümü Öğrencisiyim.Ve ders programımızda Matematik dersi yer alıyor bu sadece bizim okulumuzda bulunmaktadır...diger üniversitelerin ve meslek yüksekokulların G.tasarım bölümlerinde bulunmamaktadır...Bunun üzerine müdürümüze bir dilekçe talep ettik ve sonuç bekliyoruz....Matematik Hocamız ise bize bu sormuş olduğum ödevi verdi...ne yapacağımı ne yazacağımı bilemiyorum açıkçası sizlere başvurmak istedim tekrar teşekkür ederim.....:D

Tepki
74
Sayın Kenan Söğüt,

Mesajınız şimdi gözüme çarptı.
Eğer geç kalmadıysanız "Tasarımda altın oran" konusu matematik, alt bilim olarak geometri'yi de içermektedir. Belki de bu işinizi görür. Google amca size gerekli kolaylığı gösterecektir.

Başarılar dileğiyle
Tuncer ÖZKAN

Fulyam

Üye
Tepki
16
Ben almayı tercih ederdim : ) matematik bence önemli tüm mesleklerde...

ekinoks76

Üye
Tepki
4
Matematik olmassa olmazlardandır.Hayatın her dalında çıkar önümüze lise çağlarında ben nefret ederdim seçmeliydi ve seçmezdim branşı, fakat şimdi hata yaptığımı anladım. Olmalı bence grafiklede paralel gitmektedir sadece çiz bırak olmuyor misal; etiket grafikerliği yaparken ben dokunucak etiketin hesaplamaları vardır çözgüsü atkısı hesaplanır doğru çizilmeye çalışınırki ortaya güzel birşey çıksın .... Allah zihin açıklığı versin kardeşim))

Yukarı Alt