MGY Logo Çalışmaları

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
Bir Firma İçin Yaptığım Logo çalışmaları. (mgy ortakların baş harfleri sanırsam ) Tabela + branda yaptık. bunlar da hazırladığım tasarımlarım. tabi seçilen tasarımı koymadım. tabelayı kutu harf istedikleri için bir logoyu 3 boyutlu şekilde yaptım. yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler. :D :grafikerler:

en fazla beğendiğim çalışmam 3. çalışmamdı ama diğerini seçtiler. :allalla:

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
bırak seçsinler bende de öyle oluyor font değişik kullansaydın ya çok düz olmuş.

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
font işi biraz karışık. müşterinin kafasının karışmasını önlemek ve benim işimi kolaylaştırmak için genelde öyle takılıyorum. ;) az seçenek , iyi bir sunum ,güzel bir konuşma ve iş cepte ;)

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Merhaba ;

Daha önceden yapılmış çalışmaları incelemelisiniz. Sadelik güzeldir fakat bu çalışmalarda bir çok hata mevcut. Açık konuşmak gerekirse çalışmalar olmamış. Üzerinde çok çalışmak gerekiyor fakat iş tamamlanmış gördüğüm kadarıyla. Artık diğer çalışmalarınıza daha çok özen gösterirsiniz diye düşünüyorum.

İyi Çalışmalar dilerim..

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
@Hasan YILDIZ

Teşekkür Ederim Hasan Bey , ben çalışmalarımdaki hatamı her zaman görmek isterim. tabi bu siz değerli dostlarımız sayesinde olur. Hata konusunda biraz daha açık konuşursanız daha iyi anlar ve fark edip yanlışımı bir sonraki çalışmama aktarmamı önleyebilirim.

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Tabi ki söylerim.

- Birincisi seçilen tasarımı neden koymadınız, onu yorumlasak daha iyi olmaz mıydı ?

- Ardından çalışmalardaki harf renkleri neden farklı farklı ?

- Tamam farklı farklı renk kullanılabilir fakat M ve G kırmızı Y siyah. Bu bence gereksiz bir işlem ve çalışmaya gitmemiş.

- Siz 3. çalışmayı beğenmişsiniz. Doğru bir beğeni fakat o çalışmanında üzerinde çok çalışılması gerekiyor.

Şimdilik bu kadar hata görebildim. Zamanla daha iyi çalışmalara imza atacağınızı düşünüyorum.

İyi Çalışmalar...

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
@Hasan YILDIZ

Tekrar Teşekkür ederim. seçilen tasarımı bir yerde paylaşmama izin vermediler .müşteri kararsız bir müşteriydi. farklı farklı çalışmalar yapmamı istedi. Ama bir sonraki çalışmlarımda bu hataları kaldırmaya çalışacağım.

Yukarı Alt