Müşteri isteği üzerine sticker balon

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
5
Müşteri isteği üzerine sticker yapmak için Coreldraw'da çizdiğim balonu sizlerle paylaşmak istedim hiçbirşekilde kopya alınmamıştır çizgilerin herbiri hayalgücümün bir parçasıdır. kıymetli yorumlarınızla esirgememenizi dilerim.

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
89
Elinize ve emeğinize sağlık Mehmet Bey. Gerçekten çok güzel olmuş. Merak ettim bu sticker boyutu kaç kaça olarak basılacak yada basıldı. İlgili firmanın sitesine baktımda çalışmanız balonların dış cephesini süslemişti. Nevşehir'i balonla turladığım günler aklıma geldi. :D

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
5
@Abdullah Şahin

Sayın Abdullah Bey;
Sizin bir anınınızı canlandırabildimse ne mutlu bana 30x30 ve 50x50 cm boyutların basılacak stickerlar ve o web sayfasında gördüğünüz balonlarda tasarımıda bana aittir birçok iş yapılmıştır o şirkete benide balon a binmek için davet ettiler ama gidemedim nasıl bir duygu bilmiyorum ama tasarımlarını ve balonları çiziyorum artık kısmet olursa birgün giderim yorumunuzdan dolayı teşekür ederim.

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
89
Nevşehir'i ve peribacalarını mutlaka balonla görmelisiniz. Helede akşama doğru güneş batmak üzereyken binerseniz deymeyin keyfine ve seyrine. :D

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
5
@Abdullah Şahin

Arkadaşlarımda öyle diyor güneş batarken binmeyi çok övdüler vede sizde söyledinizya artık havalar biraz iyi olsun kesin giderim güneş batarken izlerim çok teşekkür ederim ilginizden ve alakanızdan için sağlıcakla kalmanız dileğiyle :)

Tepki
100
dış hattaki siyah çizgi ve yazının zemine uyum sağlamaması dışında güzl olmuş.
elinize sağlık...

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
5
@Emine Şahin

Emine hanım;

Merhabalar yorumunuz için teşekür ederim yaptığınız yorum hakkında çok fazla bişey anlayamadım dış hatlardaki siyah çizginin ve yazının uyum sağlamamadığınımı söylüyorsunuz en dış siyah çizgiden kesim yapılacak (dekupe) edilecek ve siyah olmasaydı iki balonun birbirden ayırt edilebilmesi için vede yazı şekli firmanın patentli logosu yapacağım bir şey yoktu sizi farklı anladıysam Emine hanım lütfen belirtiniz.

Saygılarımla

Tepki
100
kesim için attığınız çizgi değil balonları çevreleyen kalın siyah çizgiyi kastettim.
logoda olsa "anatollian" sizcede balona uymuş mu?

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
5
@Emine Şahin

Emine hanım, siyah kalın şeriti mecmur kullanmak zorundaydımda ama anatolian yazısı haklısınız uymamış ama fenada değil mecmur kullanmak zorundaydım onuda ama söylediğiniz tavsiyeleri göz önüne alıp bidahaki çalışmalarda müşteriyi uyaracam ayrıca dikkatli olarak ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim:)

Yukarı Alt