Nacizane ps6 çalışmam..

CemilAL

Üye
Tepki
25
Meraklısı na diye ekleseydin sende :p işin kötüsü onun kadar güzel de yapamamışsın oranları falan. Madem olan bir şey yapılıyor bence geliştirmeliyiz onu di mi. Sonra utandırmasınlar en azından bizi. Veya söylemeliyiz mesela ne yaptığımızı, alıntı yaptım benzerini yapmaya çalıştım bu bir ders ti onu denedim olmuş mu? Bu tip şeylerle gelmelisin bu aşamada. Çünkü buradaki insanlar senin geçtiğin yollardan zaten geçti, hatta gördüğün üzre o yolları yapanlardan bazıları bu insanlar yani. Bu yüzden hazır şeyleri yaparken, hazır resim kullanırken, veya grafik sitelerinden bulduğumuz hazır şeyleri kullanırken düşünmemiz lazım dimi? Neyse ki iyi günümdeyim final jurisi çok iyi geçti. :D O yüzden bir hediye resim ile bitiriyorum şimdilik. :D

CemilAL

Üye
Tepki
25
Ha bu demek değildir ki bu işi bırak. Daha doğru yap. :p Yine yap. :D Bir de niye cs6 dedin ki, programın adı o değil, yaptığın işin ad o değil. Garip geldi bana cs6 yı yazman. CC çıktı çok istiyorsan en yenisini. :D

Son düzenleme:

serkan711

Üye
Tepki
6
bismillaaaah :D bende kendim ürettim demedimki agalar :D o yüzden nacizane dedim adına.ps cs6da yaptım ilk deneme manipülasyon çalışması.evet photoshop top secret derslerinde verilen materyallerle yaptım.bu denemeydi.çalıpta üstüne koymadım.resmin orjinali bendede var.bırakında o kadarda eksik olsun :D McCcDd kardeşim PSCC bendede var ama ben cs kullanıyorum kızma bu kadar.utanılacak bişey değil.orjinal çalışmayı koyup üstüne yatmadık ki :D :D yinede güzel eleştirin için çok teşekkürler.çok uzun oldu ama bundan sonraki çalışmalarım kendi çektiğim fotolarla olacak ;)

serkan711

Üye
Tepki
6
yani adımız hıdır elimizden gelen budur.daha güzelini başarmak için çabalarız. ;) herkese teşekkürler yorumlar için..

serkan711

Üye
Tepki
6
ayrıca şener başkan çalışmaya benzemiyo.çünkü aynısı :D ha ben kendim yeniden baştan yapmaya çalıştım o başka ;)

CemilAL

Üye
Tepki
25
Amacım benzerliği göstermek yahu şu arkadaki bacalar falan yani. Aynı çalışmanın farklı versiyonları dolu. :D Belirtseydin işte başta yorumlar farklı şekilde olurdu. :D Neyse ana fikir neyi yaptın neyi yapmadın değil benzer şeyler zaten var aynısıyla uğraşma boşuna pek fazla. :D

aticosar

Üye
Tepki
27
Güzel bir çalışma olmuş.Top secret deki çalışmaya baya yaklaşmışsın başarılı olmuş.
Nacizane bir fikir bu tip videoları izleyip çalışmalar yaparken,gereken kopyayı başardıktan sonra kendinden de muhakkak birşeyler
katmaya çalış eline sağlık.

Yukarı Alt