slm aranıza yeni katıldım...sınger futura c350 makinam var..bu makınaya uygun nakış desenleri nasıl bulabilirim.. hangi nakış proğramlarını kullanabilirim....ilginize şimdiden tşk.ederim
Aramıza hoşgeldiniz.
Singer Futura C350 endüstriyel bir makina olmadığı için (ZSK,Barudan,Tajima gibi) hakkında bilgi sahibi değilim ancak makinanızın üreticisinin sitesindeki bilgilerin size faydalı olacağını düşünüyorum. http://www.singer.com.tr/Icerik/Urunler/UrunDetay.aspx?UID=2
Merhaba arkadaşlar
Ben sitenize yeni katıldım, nakış işindede yeniyim indirdiğimiz desenleri Bernina Artista 200 makinamda kullanmak için ne yapmalıyım. teşekkürler iyi çalışmalar
iyi günler benim soru biraz teknik gerektiriyo galiba zsk lila var bende sürekli tutucu motor arızası veriyo sanırım kartdan motorda bi sorun yok tutucu yönlendiren kart hangisi bilen varmı şimdiden teşekkür ediyorum
Değerli arkadaşlar 140 cm eninde perdelik kumaşlara nakış yapan makina almak istiyorum başlangıç için önerileriniz olabilirse yardımlarınız için teşekkür ederim
saygılar
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.