merhaba arkadaşlar embird programını kullanıyorum elimde bir desen var ama art uzantılı onu bi türlü açamıyorum bunu açıp pcs formatına çevirmem lazım bu mümkünmü acaba
@kalemsiz
Cdr formatlı dosyalar Coreldrawın kendi dosyalarıdır, bunların içlerinde ne olduğunu bilemem içlerinin resim yada desen olduklarını görebilmeniz için kendi programında açmanız gerekir, saygılarımla
merhaba bende eos 3 var bu programı bilgisayarıma tam yükleme yapamıyorum yükleme bitiyor sayfa kapanmıyor ve (setup is configuring your sytem settings please wait) yazıyor boylece donup kalıyor bilgisayarımı yeniden başlattığım zaman program açılıyor ama herşeyi tam olarak yapamıyorum bilgisayarım vista olduğu için olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim
mrb arkadaslar bır sorum olacaktı eos 2 yı yukledım ama soyle bır hata verıyor yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler hata=1505744 yordam giriş noktası CDisk11.dll dinamik baglantı kitaplıgında bulunamadı.
s.alkum arkadaşlar ben eos 3 kullanıyorum arkadaşlar yaptığım deseni resime çevirip katolok yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...
merhaba ben desen programını az da olsa bılıyorum ancak oval bir cin iğnesinin ortasına nasıl boşluk oluturabileceğimi bi türlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.