havlunun uclarinda yuvarlak yuvarlak desenler varya, ici bos, onlar ne sekilde yapiliyor acaba? yani kumasa dikilmeden nasil havlunun ucundan o sekilde sarkmis, boyle bir ozellik var miydi bilmiyordum, kasnagi o sekilde mi ayrlaniyor
selam havlunun ucundakı motıfler onceden hazırlanıyor onlar nakısla alakasız tamamıyle el ıscılıgı ıle oluyor tıg ve orlon ıplık yardımıyla oluyor orlon ıplıgın ıcınde plastık halkalar var tıg yardımıyla ıplık haltanın etrafına oya yapılır gıbı sardırılıyor yanı el emegı fazlasıyla var
nakışlı havlu deseni çok hoş olmuş ellerine sağlık. ben bişey görmüştüm daha önce, renkli kurdelalardan güller yapılıp bazı nakışlar süslenebiliyor, bu güller havlularada uygulanabilir mi merak ettim
kendi ardakas grubumuza ait bir amblemimiz var onu nakis taptirmak istiyorum... logoyu göndersem bana nakis yapilacak sekilde ayarlama imkanin varmi.... burda sizi bulmam iyi oldu... bilgi için mail atabilirsin
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.