Neden Özgün Bir TASARIM YAPMADINIZ GRAFİKERLER.ORG

Tepki
0
Dikkatimi çekti bir web tasarımcı ve grafiker olarak grafikerler.net sitenizin yazılımı linkleri hemen hemen aynı neden özgün bi tasarım yapmadınız bu kadar yetenekli insanlar varken içinde neden aynı ? (bu benim kişisel görüşümdür) :)

Tepki
100
Siz hangi gözle bakıyorsunuz bilemiyorum. Ayrıca teknik konulardaki bilginiz nedir
onu da hiç bilemiyorum? Yazdıklarınızdan hiç bir bilginizin olmadığını da görebiliyorum...
vbulletin üzerine kurulu bir sistemde her iki siteyi nasıl bir birine benzettiniz, hayret. Diğer sitede sol panel mevcut bir tema var. Burada ise bir portal kurulu. Nasıl bir birine benzer ki...

danisman

Consultant
Tepki
30
Merhaba;

Sen çok mu, özgünsün acaba? Özgün çalışmalarınızdan, numuneler koyarsanız özgünlüğünüzü görebiliriz, ne dersiniz?

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Eğer konu benzerlik ise, ki arkadaşların değindiği gibi herhangi bir KOPYA benzerliği yok, dünyada bu formatta (Vbulletin) binlerce forum var iken örnek neden grafikerler.net sitesi için verilmiş bu da manidar bir konu... :)

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
36
Hey crazyboygokhan.. Bu foruma ne amaçla üye olunur; insanlar yaptıkları ile bunu belli ederler.. Bir başka foruma benzediğini iddia etmek için gözlük derecesinin iyice büyük olması gerekir.
Size, forumda faydalı işler ile uğraşmanızı tavsiye ediyorum. Forumu geziniz, dersleri inceleyiniz, beğendiğiniz içerikleri indiriniz.. vs vs..
Buna benzer bir sonraki mesajınız da, samimi olmadığınızı kesinleştirmiş olursunuz ki bu durumda gereken ne ise yapılır malesef..

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Evet Süleyman Bey
Gökhan
arkadaş pek Tekin biri değil sanırım :)
Bu tür spekülasyonist davranışlara sağduyulu yaklaşmak gerekir fikrimce.

Tepki
0
arkadaşlar beni baya bi eleştirmiş tekin biri değil vs. ticari anlamda ben özgünlük hakkında konuşuyorum aynı resimlerler aynı vectorler aynı tasarımlar bu sitede var ayrıca grafikerler.org domain ne kadar benzer ve artı org ilk sırada cıkması için cok büyük etken neden aynı isim ve neden hep aynı şeyler? artı bi çok kelimede rekabet ediosunuz.

Yukarı Alt