nurayn mobilyaya çizdiğim logo

avans09

Üye
Tepki
0
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Tepki
31
sağdaki logo olabilir fakat onu biraz daha rahatlığı anımsatıcı üst tarafını bir koltuk başı gibi yapabilirsiniz karkter konusunda değişik daha estetik fontlar kullanılabilir

danisman

Consultant
Tepki
30
slm;

sağ tarafta olan daha iyi, fakat font tercihin yanlış olmuş, okunması oldukça güç bir yazı.

kriptonik

Üye
Tepki
1
bence de Fatih bey haklı yazının tamamına koltuk formuna getirip, en baştaki harfin üst kısmınıda başlık şekline sokabilsen ne güzel olur ama olabilir mi ki acaba..:) illa koltuk değil de yatak falan da olabilir üstünde bi adam silueti.. ya da dolap kapakları açılmış, hatta modüler mobilya imajı için açılan çekmecelerden çıkan harfler.. ya aslında böyle de şık ama bende mobilya firması imajı bırakmadı sanki.. belki de bir çerçeve içine oturtmalısın.. siz simgesel bişey bulun en iyisi.. bu logolar halıcı imajı bırakıyo bende..

Tepki
6
bencede sagdaki, soldakini at gitsin, sagdakini biraz daha uyarlayabilirsen guzel bisey cikabilir :) mesela koltugu siluet seklinde sadece kenar cizgileriyle yaparsan ayni renkte hos olabilir diye dusunuyorum iyi calismalar

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Sayın
avans09;

Logonuzu inceledim.
Bu böyle 1 logo mu yoksa arkadaşlarımızın ayırdığı gibi 2 ayrı logo mu?

Ben size daha farklı birşey teklif edeceğim.
Bence önce bu tür logoları netten bulup uzun uzun inceleyin başkaları ne yapmış bakalım, neler düşünmüşler ,bunları hafızanıza yazın, sonra PS yi yeniden açın, kendinize bembeyaz bir döküman açın, kafanızda sadece "Logo" çizme düşüncesiyle, biraz daha yaratıcı davranarak ve biraz daha fazla zaman ayırarak yeniden tasarlamaya başlayın,örneklerini daha önce incelemiş olacağınız için bence daha güzel bir logo çıkaracaksınız ortaya.
Bunu yaparsanız yeniden görmek isteriz.

kriptonik

Üye
Tepki
1
ben hâlâ bu firmanın halı sattığını düşünüyorum ki eğer öyleyse ilk logo gayet güzel aslında ikincisi de uygun yani eğer halı satışı yapıyorsa.. böyle gayet güzel birde ilkinde y harfinin kuyruğu ve mobilya yazısını daha ilerideymiş gibi düşündünüz sanırım.. bunun daha belirgin olması için arkada kalacak harflerin alt kısımlarına koyu tonlama yaparsanız azıcık..daha güzel olacak sanırım..

kriptonik

Üye
Tepki
1
bu bambaşka bişey olmuş ya.. ama çok renkli, çarpıcı olmuş logo konusunda pek tecrübem yok ancak yükseklik genişlik ortalamasıyla alakalı bir düzeltme yerinde olabilir sanki.. devasa görünüyor da..:)

danisman

Consultant
Tepki
30
fazlalıkları at, sadece nurayn mobilya kalsın, yeterli ...

tabi daha güzel şeyler de yapabilirisin, demedi deme :)

Yukarı Alt