Nursan Kablo Dergi İlanı Denemesi

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Açık söylemek gerekirse konu başlığını yok sayarak çalışmaya baktığımda, en alttaki nursankablo web adresini görene kadar kablo ile alakalı olduğunu hemen hemen hiç kimse doğrudan tahmin edemeyeceğini düşünüyorum. İlk göze çarpan bir ampul. Ve içindeki terimler kablo ile alakalı ama benim aklıma gelenler bilgisayar, network, iletişim, vs. vs... Kablo ile alakalı bir hareket, bir işaret eksik. İlana bakan müşterilerin işi çok zor. Ki orada da ilan üstünde kablo dergi ilanı yazmayacaksa...
Acımasız oldu belki ama olması gereken budur.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@Erkal ÇOŞKUN

Çok teşekkür ederim bu değerli yorumunuz için..Göremediğimi görmek görebilmek çok güzel.. Bir sonraki tasarımlarım için tamamen yapıcı bir eleştiri..Bir küpem daha oldu, çok sağol

neroli

Üye
Tepki
0
Ampül fikrini daha önce bir sürü tasarımda gördük. Açıkçası kabloyla nasıl bir bağlantı kurdunuz anlayamadım. Fon tercihleriniz yasarıma fazla uymamış. Daha ince fontlar kullansanız daha güzel olabilir

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
nur+san fikrinden ortaya çıktı ayrıca bir nevi uyarı ve bir diğer anlamı da biz aydınlatıyoruz sebep kablolarımızın genelde hitap ettiği alan o :)
Değerli yorumlarınız için teşekkürler

CemilAL

Üye
Tepki
25
Bence tipografide kullandğın fontları biraz daha küçültüp daha çok kelime yazabilirsin ayrıca direk silerek ampul şekli vermek yerine kelimeleri kesmeden verirsen daha hoş olabilir. Sonra ampulü de biraz küçültüp yine yazıyla bir kablo çizebilirsin ampule doğru "nursankablonursankab...." gibi mesela veya konunun kablo olduğunu belli edebilecek bir şey olabilir. Sonra kelimeler içerisinde "kablo" olsa bence sorun olmaz, koymalısın. :p NKS logosu mavi ya, turuncu yerine mavi tonları daha uyumlu olabilir belki. Ama genel manada güzel olmuş. Dövme beni aslı abla. :p

Yukarı Alt