Ödev Kapağı Hakkında Yardım İstiyorum

onur1942

Üye
Tepki
0
lk Önce S.a

Ben L1 Öğrencisiyim Proje Ödevi Aldım (Biyoloji Lipitler Proteinler)

Dergi Şeklinde Yaptım Şimdi Kapak Arıyorum Dergime ( Öncelikle Kendim Yapmak İstiyorum)

Ben Bu İşlere Yeni Atıldım Kapağımı Yapmak İstiyorum

Hangi Programı Kullanacağız Bana Yardımcı olurmusunuz 1 -2 Örnek Kapak Gösterirmisiniz Konu Lipitler ve Proteinler

Tepki
5
Eğer yeni iseniz diğer programlara göre daha kolay olan Corel Draw'ı önerebilirim şahsım adına. Ödev olması hasebiyle de sade bir kapak tercih ederseniz hoş olabilir.

Tepki
4
Dergi şeklinde hangi programda yaptınız? Biz dergi kapaklarında genellikle Photoshop ve Freehand kullanırız veya başka bir vektörel program.
Konunun önemi yok uygun bir fotoğraf bulup bunu vektörel bir programda yapabilirsiniz. Ödev kapaklarını Word'de bile yapanlar var.

Tepki
0
kardeşikapak yaparken nete göz at...yani kitap kapakları yaz veya biyoloji dersi kapakları yaz karşına çıkar örnek olarak bakarsın. ders biyoloji ise biyoloji ile ilgili şekiller veya hücreler kullan bence tabi.kib...aeol...kapağıda diğer programlara hakimiyetin yoksa corelde yap...

Tepki
0
bu tarz işleri bende corel de yapmayı tercih ediyorum güzelde oluyor.nuruhammete katılıyorum araştırınca çok güzel örnekler var kolay gelsin

Yukarı Alt