Zaten şu anda logo için uğraşıyorum...
illustrator derslerine bakıyorum biraz... biraz da kendi çabalarımla neler yapabileceğimi düşünüp uygulamaya çalışıyorum...
teşekkürler yorumlar için herkese. ve Arzu Hanım size de ayrıca teşekkür ederim ... Kapak konusunda hem fikiriz sizinle =) genelde birçok dergide olduğu gibi dergideki en önemli yazıyla ilgili resim koyacağım ama önce şu logoyu bi bitirelim =)) Bu arada aeercan66 da 9. sınıfta (ben de 12. sınıfım) onu eğitiyoruz şu an o da hemen grafikerler.org a üye olmuş =)) demekki iyi tanıtmışım siteyi =))
bir de yeni baktım nete attığım fotolara pdf den resime çevirirken renkler bozulmuş normalde daha canlıydı =)) en kısa zamanda dediğiniz düzeltmeleri yapıp tekrar atacağım ama bu sefer 150 ya da 300 dpi jpg olarak çıkış alacağım. bu arada dergiyi hazırlarken indesign kullanıyorum... =)) sizce indesign mı? yoksa QUark mı daha iyi ?? ikisini de kullandım zamanında yani biliyorum az çok... yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden...
sayın yönetici şu iki konuyu birleştirmeseydiniz??? çünkü dergi benim tasarımım ancak kapak değil... onun için yanlış geçmesin...