Orgdan Büyük 2 Hizmet Daha- Yeni Eğitim Setleri Yakında Sizlerle

Admin

Başkan
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
25
CD1:Tasarla-Çiz-Tanıt Çok Yakında Sizlerle.
704MB

CD2:Kaliteli Tekniklerle Etüdler Çok Yakında Sizlerle
280MB

Merhaba Org üyeleri.

Bildiğiniz üzere Grafikerler org hiçbiryerde yapılmayanı yapmış sürekli hiçbiryerde karşılıksız verilmeyen bilgileri sizlere vermeye çalışmıştır.Org, o derslerine 3 yeni ders daha eklemeye hazırlanıyor.
Henüz 1. eğitim seti çıkmadan Grafikerler.org üzerine yeni 2 eğitim seti CD si daha çıkarmaya hazırlanıyordu ve nihayet onlar da tamamlandı ve siz değerli üyelere verilmeye hazır hale getirildi.Çok yakında Hakan Dağdevirenle yine PS de çok güzel gezintilere çıkacaksınız.

Bu yeni 2 eğitim CD'sinde çok pahalı ve değerli bilgiler mevcuttur.
İdda ediyoruz ki hiçkimse şimdiye kadar bukadar detaylı dersleri ve bukadar pahalı bilgileri bu şekilde vermemiştir ve muhtemelen de vermeyecektir.
Dikkat etmeniz gereken husus ise şudur. Bizim diğer bütün forumlardan bir farkımız var.
Baştan beri hiçbiryerde bulunmayan kendimize özgü derslerle , photoshopda bazı kitlelere değil yeni başlayandan beginner kullanıcılara kadar aynı ders ile hitap edebiliyor olmamızdı.
Ve bildiğiniz üzere bizim derslerimiz eksik, yanlış, sağlıksız anlatımlardan uzak tamamen açık,net,anlaşılır bir dile sahiptir.

Çok yakında bu derslerimize Photoshop Dersleri adlı bölümden ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
Alper.D
Grafikerler.Org

danisman

Consultant
Tepki
30
Çok güzel oluyoruz, emeği geçen bütün arkadaşlarıma özelliklede Sayın Hakan Dağdeviren'e teşekkürlerimi sunarım.

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
Harika :) Emeği geçen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Yukarı Alt