öylesine hayaller :):):)

Tepki
31
burçin hanım renk geçişleri iyi olmuş buda işi ortaya çıkarmış

gayet güzel bir çalışma elinize sağlık

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Renkler güzel, ortadaki imajı değiştir daha güzel bişey bul bence, ve çalışmanı arşivine ekle :)

Güzel olmuş eline sağlık, Freehand'de daha iyisi olmazdı zaten :)

Tepki
100
zevkli bir çalışma...
ama bayan biraz pasif kalmış. arka plan daha dikkat çekici olmuş.
tam tersi bir görüntü elde edilebilirdi...

Kadir İnanır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
peki ortadaki hanimi cikarttik ne kaldi geriye... hazir vektorler... calisma gzel diyen arkadaslara simdi soryorm gzel olan nedir

Tepki
31
@Kadir İnanır

hazır vektörler kendi başına bi anlam ifade etmiyor onları bir şekilde yerleştirmek lazım sunuçta bir hayal gücü ürünü bu tür çalışmalar insannın kendini geliştirmesine yardımcı oluyor
bizde diğer arkadaşlarımızın bu tür çalışmalara teşvik etmek için elimizden geldiğince bu tür çalışmaları iyi yada kötü yorumluyoruz

hanım resmini normal fotoğraf olark koysaydı yada renkleri karmakarışık yapsaydı elbette buna olmmamış derdik dikka edersen çalışmada bir ahenk ve uyumluluk var

kadir bey güzeli güzel gören gözlerdir herkesin gözleri farklı bakabilir

Tepki
100
@Kadir İnanır
peki şimdi soruyorum; arkadaşın arkadaki vektörellleri kendisinin yapmadığını nereden biliyorsunuz?
her ne olursa olsun çalışmanın tamamı arkadaşımız tarafından yapıldığını düşünerek değerlendirdik. aksi belirtilmedikçe...

Tepki
7
sadece kelebek vektoru hazır dığerlerının hepsını ben yaptım. Bu güzel sözleriniz için hepinize cok cok tsk ederim.

Yukarı Alt