tweety1970
Üye
- Tepki
- 0
Herkese merhabalar,
Ben de grafikerlik eğitimi almaya başlamış,yeni bir adayım.
Özel bir dershaneden grafikerlik eğitimi almak için başvurdum.Ancak sundukları yeni bir alternatif kafamı ciddi anlamda karıştırdı.
Şöyle ki:
Temel derslerden sonra 1 yıl sürecek bir eğitimle "Usta öğretici"belgesi için formasyon eğitimi veriliyor.Milli Eğitime başvurup,stajyerlik için başvuruda bulunuyorlarmış.
Sınav sonunda staj kalkıyor ve "Usta Öğretici"belgesi veriyorlarmış.
Benim merak ettiğim..
1-Lise mezunu bir insan bu belgeyi alsa bile söyledikleri gibi özel dershaneler,İSMEK,Halk Eğitim merkezlerinde iş olanağı bulabilirmi?Böyle birşey var mı gerçekten?
2-Ben usta öğretici olmayı istiyorum gerçekten ama kurs ciddi bir rakam istiyor..
Eğer böyle birşey yoksa boşuna umutlanmak istemiyorum..
Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Ben de grafikerlik eğitimi almaya başlamış,yeni bir adayım.
Özel bir dershaneden grafikerlik eğitimi almak için başvurdum.Ancak sundukları yeni bir alternatif kafamı ciddi anlamda karıştırdı.
Şöyle ki:
Temel derslerden sonra 1 yıl sürecek bir eğitimle "Usta öğretici"belgesi için formasyon eğitimi veriliyor.Milli Eğitime başvurup,stajyerlik için başvuruda bulunuyorlarmış.
Sınav sonunda staj kalkıyor ve "Usta Öğretici"belgesi veriyorlarmış.
Benim merak ettiğim..
1-Lise mezunu bir insan bu belgeyi alsa bile söyledikleri gibi özel dershaneler,İSMEK,Halk Eğitim merkezlerinde iş olanağı bulabilirmi?Böyle birşey var mı gerçekten?
2-Ben usta öğretici olmayı istiyorum gerçekten ama kurs ciddi bir rakam istiyor..
Eğer böyle birşey yoksa boşuna umutlanmak istemiyorum..
Yardımcı olabilirseniz sevinirim..