pardus-2009-

hasari

Üye
Tepki
0
Pardus 2009 için arkaplan çalışmam. Yorumlarsanız sevinirim.

Tepki
31
çalışmayı çok ufak yüklediğiniz için yorum yapmak güç

bide çalışmanın nereleriniz siz yaptığınızı nerelerde görsel gullandığınızı açıklayıcı bir şekilde yazarsanız sadece görüntüye değil uygulamayada yorum alabilirsiniz

hasari

Üye
Tepki
0
Çalışmanın büyük halini ekledim.
Logoyu tanırsınız pardusun orjinal lonosunudur. Arka planı photoshopta hazır efekleri kullanarak yaptım daha sonra pardus logosunu ortalayarak arka plana gömdüm. Pardus logosunun en üstüne sola ufak bir parlama efekti verdim. Pardus 2009 yazı efektinide bildiğiniz klasik efeklerden oluşturdum. Dikkat ettiyseniz bu yazının altıda parlama efekti veril. Bunuda photoshopda daire cizdim daha sonra bu restalleştirdim bulur efekti verdim. En sonada perspektife dikkat ederek patileri ekledim. Buda değişik bi hava katmış oldu. Renk seçiminide özellikle masaüstünde gözü yormasın diye mat renklerden birini seçtim tabi bu renk değiştirilebilir. Bunu photoshopta yapmak oldukça kolaydır aynın çalışmanın değişik tonları oluşturulabilir. Şimdi sizden ricam benim eksikliklerimi dile getirmeniz daha iyi nasıl olabilirdi yada bu çalışmada ne gibi hatalarım var.

Tepki
31
Pardusun zeminden çıkışı kabarması çok güzel olmuş gerçektende patilerde ayrı bir hava katmış

görüntü ve uygulama benim hoşuma gitti tebrikler

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Siz pardus hayranısınız sanırım.

Güzel olmuş, farklı çalışmalarınız varsa onları da görmek isteriz :)

hasari

Üye
Tepki
0

hasari

Üye
Tepki
0
1280x1024 çözünürlükte hazırlanıyor sizin istediğiniz çözünürlük değeri nedir düzenleyip gönderebilirim.

Yukarı Alt