Parel, derneK logosu yardim

enrique

Üye
Tepki
0
Slm arkadaslar, grafikerler ailesinin yeni uyesiyim.
Avrupada (Belcika) arkadaslarla yeni bir interculturel dernek kurmak uzereyiz. Ismi: Parel. Logo gorevini ben uslendim. Bir tane logo photoshopla zar zor yaptim ama arkadaslar resimdeki gunes ile P yi asagidaki elle cizilmis olan resimdeki gibi istiyorlar.

Bu konuda sizin yardimiza, fikirlerinize ihtiyacim var.
Tskler

Tepki
31
vektörel bir program kullanırsanız daha rahat yapabilirsiniz
çizilenin aynısını mı istiyorlar

enrique

Üye
Tepki
0
Slm Fatih kardes,
vectorel bi program ile hic bir deneyimim yok. az bucuk photoshop la calisabiliyorum.
Evet cizilenin aynisi veya ona yakin da olabilir ama ozellikle: Günesi P ye entegre olmus bir sekil istiyorlar.
Tskler

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Fatih Bey'in de dediği gibi vektörel çalışmak aslında daha uygundur.
Mesela vektörel hazır bir güneş kullanabilirsiniz ya da çizebilirseniz daha yararlı olur derim.
Sizin çalışmanızda güneşte efekt var ve ışınların dalga boyları çok kısa ve benzememiş.

Basit bir sarı daire çizebilir etrafına yine basit ışınlar eklerseniz içi de boş olursa çok harika bir sonuç çıkar ortaya kanımca.Yalnız font rengi ile güneş rengi birbirinden kopuk renkler, gözüme itici geldi.Font rengi illa bu mu olacak?
Bir de bu "interculturel dernek" nedir misyonu nedir bununla ilgili bilgi verirseniz daha yaratıcı yorumlar alırsınız.

enrique

Üye
Tepki
0
Slm Hakan kardes, ilk once actigim konuya ilginiz icin tesekkurlerimi sunmak istiyorum. Evet sizin de dediginiz gibi vectorel calisilmasi gerek ve adobe illustrator ogrenmeye basladim.
Yalniz sizden veya burdaki kardeslerimden bir ricam olacak: PAREL dernegimiz icin bir logo calismasi yapabilirmisiniz. Ve logo yukaridakinin aynisi olmasi sart degil.
Parel dernegimiz kulturel bir dernek ve Belcika daha cok genclere hitap edecek. Amacimiz Turk kulturu ile Belcika kulturunu birbirlerine daha iyi tanitmak.
Tesekkurler.

Yukarı Alt