İthalat firmamızın Taksim'deki işyerinde haftada 1-2 gün part time olarak çalışacak Adobe yazılımlarını (InDesign, Illustrator, Photoshop) bilen grafiker aranıyor. Grafik bölümü öğrencisi olabilir.
Merhaba Selma ben.Beyoğlu'nda oturuyorum.Orta derece photoshop biliyorum.Bu alanda kendimi geliştirmek istiyorum.Aynı zamanda part time işe şuanda ihtiyacım var ilgilenirseniz sevinirim. gncselma@gmail.com iletişim için mail adresim.Teşekkürler.
merhabalar bende liseyi grafık bolumu olarak okudum.Su anda ise meslek yuksek okulu grafık bolumu mezunuyum.Aynı zamanda kursa gıdıyorum.şimdilik photoshop biliyorum.sizin için uygunsam cvmı atabılırım.
Saygılarımla
Merhabalar, Nişantaşında Reklam Ajansında çalıştım 3 yıl ajans deneyimim var dilerseniz bu konu hakkında görüşmek istiyorum. Saygılarımla
yahya
0506 470 81 90
Merhaba;
Bilge Adam Akademik Kariyer Kursunda 5 ay
Illustrator,photoshop,ındesing,firework,dreamweawer,flash eğitimleri aldım.Bu alanda kendimi daha da geliştirmek istiyorum.kadriee__khrmn@hotmail.com mail adresim.İyi çalışmalar...
Gelişim üniversitesi grafik tasarım öğrencisiyim. Lise de de Grafik tasarım okudum.
ileri derecede Photoshop, İllüstratör, İndesign ve Corel Draw kullanabiliyorum. gozdeercan@live.com
mail atarsanız sevinirim
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.