Part time Grafiker Aranıyor - İstanbul Avr. Yakası

Durum
Konu kapatılmıştır.

AYTEKİN

Üye
Tepki
0
ben recep aytekin aktif.net ögrencisiyim calışmak istiyorrum 05428378258

jazzeer

Üye
Tepki
0
Merhaba ismim fatih 1984 doğumluyum 2 yılı aşkın süredir grafikerlik yapıyorum tasarım yönümün kuvvetli olduğunu düşünüyorum ve kendimi geliştirme konusunda çaba sarf ediyorum... Sizde uygun görürseniz sizinle çalışmayı isterim. beyoğlunda ikamet etmekteyim. kulandığım programlar freehand corel photoshop. e.mail: jazziza@hotmail.com tel: 0536 363 71 71

İyi çalışmalar...

Tepki
0
merhaba

geçmiş yıllarda ankara ve konya'da sistem ve ağ kurulum sektöründe başarıyla çalıştım

ailevi sebeplerden ötürü istanbula yerleşmemle birlikte geçmiş yıllardan da eğilim gösterdiğim grafik tasarım

alanında bilge adam'da web ve grafik tasarımı eğitimi aldım

almış olduğum eğitimde;

illustrator cs3
photoshop cs3
indesigne cs3
dreamweaver cs3
flash action script 2.0 "kısmen 3.0" cs3'ü

öğrendim ve orta seviyede kullanıyorum. Kenidimi "photoshop - illustrator ve flash"ta geliştirmek ve daha ileri bir seviyeye taşımak istiyorum. bu yüzden action script 3.0 ileri eğitimine kayıt yaptırdım.. sizinle anlaşabileceğimi umuyorum.. olumlu yada olumsuz cevabınızı bekliyorum

portfolyo olarak istediğiniz herhangi bir konuda istediğiniz sürede istediğiniz türde bir çalışmayı sunabilirim.. saygılarımla

alper.ergenekon@hotmail.com

gamotik89

Üye
Tepki
0
ist.aydın üni grafik tasarımı bolumunden bu sene mezun oluyorum.photoshop,freehand,indesign,dreamweaver programlarına hakimim.(gamzemrcn7@gmail.com) adresime donus yaparsanız cvmi gönderebilirim.İyi gunler

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt