Pen tool kullanarak sarmal yapımı

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Tepki
92
Sayın Karakaş;
Göstermiş olduğunuz hassasiyet ve ders videosunu düzenleyip tekrar yayınladığınız için teşekkür eder paylaşımlarınızın devamını dilerim.

Tepki
0
sağolun sayın adminim umarım yararlı olmuşumdur hepinize teşekkürler paylaşımların devamı gelecek ve sizin sayenizde bir kaç şey öğrenebileceğim

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
Anlayamadığım bir şey var, benim PC demi mutasyona uğruyor bu video?
İnat edip kaç kez indirdim, her defasında aynı şey. Bir şarkı var içinde sadece.
Görüntü yok? Yeni şarkılar varya, "ceza" nın söylediği gibi, öyle bir müzik sadece?

Biri beni aydınlatırsa çok sevinirim.
Zaten alternatif link e girilmiyor.

mrtcvk123

Üye
Tepki
0
@GÜNEL AYVACI
Günel hanım video bende şuan indiriyorum video açılmıyorsa codec olmuyordur.internneten indirebileceğiniz codecler var ama kaç versiyonunu indireceğinizi bilemiyorum.Video media playerda açılmıyorsa başka bir video oynatıcı falan indirebilirsiniz ozaman mutlaka olacaktır.

Tepki
0
videoyu izyeyememenn nedeni media playerden açılamaması olabilir başka bir programla açılıyor vlc media playeri öneririm

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
Ben gom player kullanıyorum, fakat media ile ve vlc ile de açtım, hep aynı şarkı çalıyor. Görüntü yok.

Dersi görmesem de olur, inat ettim açamadığım için, ilk kez oluyor bu.

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
@Abdullah Şahin

Abdullah Bey çok teşekkür ederim, bs player la başardım :):):)

mrtcvk123

Üye
Tepki
0
@GÜNEL AYVACI
Günel hanım yapmışsınız bende olmadıysa size video çekecektim :) neyse olduğuna göre sorun yok.

Kolay Gelsin.

Yukarı Alt